Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb trükk arra hogy elfelejtse az ember azt a lányt akit viszonzatlanul szeret?
Ő az első lány az életemben akit megszerettem, de ő nem viszonozta. Másik fiút szeret, ez annyira rossz érzés hogy őt szeretni engem meg nem pedig én megszerettem és nem tudom elfelejteni. Most is lehet hogy épp azzal a fiúval van:(
Ha esetleg szakít ezzel a fiúval és akkor engem választ abból lehet még jó kapcsolat?
Egy másik lány.
"Ha esetleg szakít ezzel a fiúval és akkor engem választ abból lehet még jó kapcsolat?"
Egy igazi önbecsülés nélküli Béta Béla vagy.
Az idő megoldja. kb 3év és elkezd múlni.
Én is voltam ilyen halálosan szerelmes kb 10-15 éve. Mára viszont olyan csúnya lett hogy jajj :D Inkább összeteszem a két kezem hogy nem jött össze.
Nem fog téged választani.
A megoldás szerintem nem egy másik lány, hanem sok másik. Amíg a szíved is felfogja, hogy sok lány van még, és totál fölösleges szívatni magad, mert egy után szomorkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!