Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de én őt nem és fáj, hogy megbántom ezzel.17 éves vagyok. Fáj az, hogy nemet mondtam neki többször is. Legjobb barátom a srác mit tegyek?
Igen, az a legjobb, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot. Letiltod mindenhol.
Ha nem látsz benne perspektívát, nem szabad szánalomból nyiti felé. Hiába esik rosszul, csak az idejét pazarolod hamis reménnyel. Időt, amit egy szerető nő karjaiban is tölthetne, ahelyett, hogy déli bábot követne.
"Mit tehetek, hogy könnyebb legyen neki?"
Ezt a kérdést neki kéne feltenned, én pl. tudom, hogy azt viseltem volna rosszabbul, ha hirtelen beszélnem sem lett volna szabad az illetővel, akihez annyira közel éreztem magam, mint előtte senki máshoz. Vannak, akik az egyértelmű elutasítás után is reménykednek, velük szemben lehet, hogy csak ez jelenthet megoldást.
szerintem az nem megoldás, hogy ha szó nélkül eltűnsz
először vele beszélj, mondd el, hogy mi a helyzet, hogy ne áltassa magát és csak utána zárjátok ezt le
Nincs jó megoldás, de ha letiltod az olyan, mintha emberszámba sem vennéd, csak eltünteted a szemed elől, mint egy penészes sajtot.
Elmondod neki, hogy nem tudsz rá úgy gondolni, próbáltad, de nem megy, és ez téged is szomorúvá tesz, hogy ő szomorú.
Találkozhattok mostanában kevesebbet, de ne szűnj meg a barátjának lenni. Legjobban a tiszta őszinteséggel tudod elkerülni, hogy feleslegesen reménykedjen.
Ha ő elkerül, fogadd el, ha nem tud úriember maradni kerüld el, de jobb esetben tavaszra már lesz más, aki érdekli, ti meg lehettek újra barátok.
mi a rossz benne? a legjobb barátod de mint férfi abszolut nem tetszik? miiért? akkor kényegében nem a legjobb barátod hanem ő egy szemetes láda + amiből táplálkozhat a kis torz egód!
ha tényleg nem tetszik akkor miért barátkoztál vele?
ha még is annyira jól elvagytok akkor miért nem próbálod meg vele? ha meg nem akkor meg mond meg neki az igazat és szakitsd meg vele a barátságot!!! de ezt neked sosem kellett volna el kezdened!
Ahol az egyik fel erzelmeket taplal, az mar sosem lesz baratsag. Nalatok ez most ert veget.
Mondd el neki, hogy te nem tudod viszonozni az erzeseit, es o is tudja, hogy ez igy nem mehet tovabb. Majd pedig kerj egy kis idot, amig nem talalkoztok es nem keresitek egymast. Aztan ez igy is marad ennyiben. Ez a legkevesbe fajdalommentes megoldas. Ja es mond el neki, hogy bator volt, hogy megprobalta, mikor tudta, hogy ugysem lesz belole semmi. Ez utravaloul jo lesz neki, mert o is tisztaban van vele, hogy meg kellett probalnia.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!