Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól csinálom szerintetek? Így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól csinálom szerintetek? Így lesz neki a legjobb (viszonzatlan szerelem)?

Figyelt kérdés
Szeretem, de ő nem viszonozza. Nagyon fájt ,amikor elutasított, de próbáltam nem kimutatni, persze átlátott rajtam, tudta, hogy megbántott, ezét bűntudata lett, ami engem nagyon zavart, nem akartam, hogy miattam bánkódjon. Szóval úgy teszek, mintha nem viselne meg annyira, de közben iszonyú. Azt mutatom felé, mintha teljesen vidám lennék, aki túl van rajta és abszolút talpra állt, azt szeretném, ha nem érezné rosszul magát az én lelkiállapotom miatt, elvégre nem tehet róla, hogy nem úgy érez ahogy én. Bizonyos helyzetekben kifejezetten ridegnek, bunkónak tettetem magam és így már biztos nem fog sajnálni, legbelül persze nagyon szeretem, de ezt jobb ha nem tudja. Minél kevésbé kedvel, annál ridegebb lesz ő is velem és így talán én is könnyebben kiábrándulok belőle.
2016. dec. 8. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb lenne, ha semmilyen érzelem nem fűzne hozzá, ha megpróbálnál nem foglalkozni vele. Azzal, hogy szerepet játszol állandóan vele foglalkozol, így még nehezebb a leválás.
2016. dec. 8. 15:08
 2/3 anonim válasza:
Milyen indokkal utasított el?
2016. dec. 9. 12:33
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nem kellene bunkónak lenned.
2016. dec. 9. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!