Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy elfelejtsem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem őt?

Figyelt kérdés

2 évvel ezelőtt, 16 éves kislány voltam aki nem tudta mi az hogy élet, élni. Szerelembe estem egy férfi iránt, aki 24 éves volt akkor, ő is nagyon szeretett engem, De! Elment, itt hagyott egyedül a magánnyal, messzire elment akkor dolgozni. Amikor haza jött, nem akart velem találkozni, hiába erőszakoskodtam vele.

Nem foglalkozott velem, de közben mégis akarta mutatni felém azt, hogy de érdeklem őt.( mert kb óránként írt egy szavas válaszokat, és elhitette velem állandóan, hogy majd találkozunk)

Jött egy férfi akkor, találkoztam vele nagyon sokszor, megtetszett, én is tetszettem neki. Összejöttünk végül.

Azóta is együtt vagyunk, már több mint 2 éve. De ő mégis hiányzik. 2 éve fáj a hiánya, fáj a tudat hogy nincs velem. 1 hónapja van neki barátnője. Elkéstem.

2020. aug. 2. 23:10
 1/6 A kérdező kommentje:
18/L
2020. aug. 2. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem késtél el semmiről, mert ő nem akart téged.

Neked meg van párod.

Éretlen vagy még.

2020. aug. 2. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Két éve 16 éves kislány voltál, most meg 18 éves kislány vagy. Más nem változott, lépj tovább!
2020. aug. 2. 23:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem megy. Ez nem olyan dolog, ami egyik napról a másikra megy. És ez nem 1-2 napja volt. Hanem 2 éve. 2 éve folyamat keresem az Ő társaságát. De mintha a sors azt akarná, hogy ne fussunk össze. Nagyon bánt ez engem. Mert tudom, őt is bántottam ezzel, hogy egyik pillanatról a másikra - Páromat is nagyon bántja, mert tudja hogy szoktam rá gondolni. De engem bánt a legjobban, hogy nemtudom mit/kit akarok. Pedig elég egyértelmű. De őt nem tudom elfelejteni. Sehogy.
2020. aug. 2. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Minek vagy egyutt a barátoddal ha másra vágysz? Ezt sosem értettem. Ha szeretnéd akkor nem érdekelne az előző kiszemelted... Nagyon nagyon nagyon Kislány vagy még.
2020. aug. 3. 06:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt nem lehet azzal összehasonlítani, hogy kislány e az illető vagy sem. Szerelmes lehet egy 60 éves is. De van olyan is, aki két emberbe szerelmes egyszerre. Igen van, nézz utána.

Én nem vagyok belé szerelmes, csupán hiányzik a társasága, hiányzik maga az ember. Az, higy velem legyen. Mert jól elvoltunk. Mindig.

2020. aug. 3. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!