Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha vonzódik egy pasihoz melyik viselkedést tartjátok jobbnak?
Ez nagyban múlik a személyiségen.
Én például félénk vagyok és szerény első alkalmakkor ha találkozom valakivel. Hiába vallom, hogy nő is kezdeményezhet, én magam sosem mernék.
Ezzel szemben van egy barátnőm aki nagyon tökös (bár meg van ennek a családi háttere is...) és simán odamegy és kezdeményez pasiknál. Csakhogy hiába tudja ezt ő normálisan csinálni, rengeteg férfi nem tudja kezelni, hogy nő kezdeményez.
4
Pont ezt akartam irni. Nem kell ideologiakat gyartani valami kore, amit azert csinal valaki, mert nem megy neki mashogy🙄 A modern felfogasu ferfi ebben a helyzetben az, aki mer kezdemenyezni a neki tetszo nonel, de ha valaki nala kezdemenyez, nem nezi automatikusan ribinek, meg nem megy el tole a kedve, mert jajj most nem en hodithattam meg a vadat…
Az első nem modern felfogású, csak egy nyápic fasz.
Nincs az az isten, hogy egy szorongó szerencsecsomaggal kínlódjak. Pedig modern felfogású vagyok.
Kezdeményezni meg az kezdeményez normális esetben, akinek hamarabb eszébe jut. Aki vár, hogy a másik lépjen, annak nem kell eléggé párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!