Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ha vonzódik egy pasihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha vonzódik egy pasihoz melyik viselkedést tartjátok jobbnak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 08:14
A kérdező szavazást indított:
Modernebb felfogású: megvárja, hogy a nő lépjen azon az alapon, hogy ő kicsit félénk, és a mai világban már a nők is kezdeményezhetnek.
Klasszikus férfiként viselkedik: nem nyomulósan, de ő teszi meg az első lépést, és kezdeményezi a nőnél, amire úgy érzi, hogy készen állnak.
37 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
*ha vonzódtok egy pasihoz
2023. jan. 15. 08:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban múlik a személyiségen.

Én például félénk vagyok és szerény első alkalmakkor ha találkozom valakivel. Hiába vallom, hogy nő is kezdeményezhet, én magam sosem mernék.

Ezzel szemben van egy barátnőm aki nagyon tökös (bár meg van ennek a családi háttere is...) és simán odamegy és kezdeményez pasiknál. Csakhogy hiába tudja ezt ő normálisan csinálni, rengeteg férfi nem tudja kezelni, hogy nő kezdeményez.

2023. jan. 15. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk ismerem az illetőt, és tetszik, azt persze finoman a tudtára próbálom adni, viszont nőként nem igazán szokásom kezdeményezni. Szimpátia esetén egyértelmű jeleket adok, ha a másik válaszul nem lép, akkor az annyi volt, valami oka biztos van.
2023. jan. 15. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Azt, hogy valaki töketlen és férfi létére hercegnőnek érzi magát, ne nevezzük már modern felfogásnak😅
2023. jan. 15. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Életemben egyszer kezdeményezett nő de csak 5-10 perccel utána esett le. Nem tudom lereagálni soha élőben amit azonnal kellene.
2023. jan. 15. 09:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4

Pont ezt akartam irni. Nem kell ideologiakat gyartani valami kore, amit azert csinal valaki, mert nem megy neki mashogy🙄 A modern felfogasu ferfi ebben a helyzetben az, aki mer kezdemenyezni a neki tetszo nonel, de ha valaki nala kezdemenyez, nem nezi automatikusan ribinek, meg nem megy el tole a kedve, mert jajj most nem en hodithattam meg a vadat…

2023. jan. 15. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a határozott, férfias férfiak vonzanak. Egy félénk pasival nem tudok mit kezdeni, aki köszönni se mer. Aki olyan, mint a pasi az első pontban, ott eleve nem beszélhetünk vonzalomról.
2023. jan. 15. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Azt hiszem az első. Tudnék nála úgy kezdeményezni, hogy ne érezze annak, viszont a legkisebb nyomulástól is rosszul vagyok, amire a 2. esetben nagyobb az esély. De csak akkor, ha a félénksége nem abból fakad, hogy lelkileg még ki sem lépett a csecsemőkorából.
2023. jan. 15. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, arra várhat, hogy én kezdeményezzek. Olyan nyúl vagyok, ha tetszik, akkor örülök, ha rá merek nézni😂 Ennél már csak az a rosszabb, hogy általában félénkebb pasik tetszenek meg.
2023. jan. 15. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
74%

Az első nem modern felfogású, csak egy nyápic fasz.

Nincs az az isten, hogy egy szorongó szerencsecsomaggal kínlódjak. Pedig modern felfogású vagyok.

Kezdeményezni meg az kezdeményez normális esetben, akinek hamarabb eszébe jut. Aki vár, hogy a másik lépjen, annak nem kell eléggé párkapcsolat.

2023. jan. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!