A nyilvános, csókot, taperolást nem tartjátok közönséges viselkedésnek, (főleg) egy tanártól?
Mindenkitől szánalmasnak tartom, mert ez véleményem szerint olyan dolog, amit 4 fal között kell művelni. De egy kisvárosban, egy tanártól, egy nyílt rendezvényen mennyire gáz ez?
Kint voltunk a múlt hétvégén egy rendezvényen, ahol ott volt a tesóm fiának egyik tanára is, 25-30 közötti fiatal pasi. Vele volt a valószínűleg párja, akiről nem tudta levenni a kezét. Hol a seg*ét, hol az oldalát, hogy a melle alatt simogatta, vagy szájon puszilgatta. Kint volt az unokaöcsèm is, két osztálytársával, meg itt mindenki, mindenkit ismer. Szerintetek nem gáz ez így egy tanártól? Hogy a saját diákjai, vagy azoknak a szülei ezt lesik? Meg eleve, egy tanult embertől én többet várnék.
Én is így gondolom. Kézfogás, üdvözlő csók, átkarolás oké.
De ez a tipi-tapi. Főleg “ismert” emberként. Wá!
Én nem.
Én azt, amikor valaki a saját cilágát abszolútumnak gondolja, vagy csak valóságnak, akkor is. Mókás 😃
Persze, irigykedek. 🙂 Van saját kapcsolatom, mire irigykednék?
Egyszerűen csak gyomorforgató számomra, ha azt kell lesnem, hogy mások hogyan gerjednek be és kanosan taperolják közterületen a párjukat. Azon meg pláne kiakadtam, hogy egy tanár teszi. De egy orvoson, vagy hasonló “népszerű” személyen szintén kiakadtam volna. Milyen vicces lesz, amikor szájrakap a pletyka...
Szerintem is elég visszataszító egy viselkedés az már biztos.
Ezt nem közterületen kellene demonstrálni.
Tiszteljük meg a másikat azzal hogy nem zavarjuk őket.
De sajnos sokan képtelenek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!