Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a viselkedést normálisnak tartjátok a páromtól?
A párom családja vidéki, Nyíregyháza mellett éltek. A szülei meghaltak 10 éve, ami elég tragikus volt számára. Viszont az ottani házat megtartotta. Volt ott egy szomszéd bácsi, már a párom születése előtt ott lakott. Az unokáival játszott kicsiként, nagyon jóban volt Károly bácsi a párom szüleivel, mióta ők meghaltak az ottani házra ő vigyázott, ha a párom nem volt ott. Olyan volt neki mint egy második szülő. A párom mindig sokat mesélt Károly bácsiról. Én is bírtam az öreget, jófej volt. És 83 évesen is füvet nyírt, kapált, szerelt, fúrt-faragott, nem lehetett leállítani.
Na most Károly bácsi 3 hete meghalt, a párommal a múltkor ott voltunk, és akkor tudtuk meg mi történt, konkrétan elsírta magát a párom, megbeszélte a vejével, hogy segít a temetés megszervezésében. Elvileg hagyott a páromra valamit, azt mondta a veje, mondtam a párommal hogy próbáljuk meg kideríteni mi az, mondta hogy mindent a maga idejében. 2 hete teljesen meg van rendülve, olyanokat mond, hogy ő egyedül maradt, mindenkit elvesztett, haza akar költözni oda Szabolcsba. Lehet ez a szülei elvesztése miatti heget is feltépte, nem tudom. Teljesen kivan, intézi a temetést, rendesen feketében jár meg minden. Szerintetek ez normális egy 32 éves nőtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!