Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tudnak szerelmesek lenni vagy csak a szex soran felszabadulo hormonok miatt mondjak,hogy szerelmesek?
Értelmetlen kérdésre adok egy olyan választ amit amúgy várnál, de mindenki tudja, hogy fa__ság:
"Nem, természetesen minden férfi csak egy érzéketlen kártékony állat akit csak a szex érdekel."
Persze hogy tudnak, ők is emberből vannak. Sok nő csúnyán vissza is él ezzel.
N
Természetesen tudunk.
Az már más, hogy ezt az érzést ki kell érdemelni. Szex az csak pont az "I"-re. Anélkül is működik Amelyik nő ezt ne így gondolja, az valószínű idáig csak használati tárgy volt a férfiak életében, valószínű az is marad felszínességé miatt. Na őket sajnálom.
47F
Igen kivétel nélkül minden férfi ilyen, mind!
Ezt mond el a családtagjaidnak ismerőseidnek, barátoknak.
És tedd ki a facebookra meg instára....
Jaa...oda már nem mered mi? :)
Csak mondom, hogy alapvetően feminista beállítottságú nő vagyok, rühellem az incelek sértő, rosszindulatú "kérdéseit", de ez a kérdés ugyanúgy kiüti a biztosítékot. Gratulálok, mert ilyet ritkán látni.
Ha te soha nem tapasztaltál olyat, hogy egy férfi tudna szeretni, akkor talán te nem vagy rá érdemes. De ezt bugyuta dolog kivetíteni mindenkire.
Ahogy leírtad. Sokan visszaélnek vele.
Nos nekem életcélom, az ilyen visszaélő nők ráébresztése arra, hogy ilyen érzésekkel nem játszadozunk. Ezért miután észreveszem az ilyet, kegyetlen módszerekkel szokásom viszonozni.
"Ha nekem fáj, neked 100x jobban fog" hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!