Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék felszabadultabb szex közben?
Figyelt kérdés
A párom az első férfi az életemben 'úgy' (szóval vele vesztettem el stb.), neki viszont már elég sok nővel volt dolga, és ez egy kicsit feszélyez. Félek, hogy valamit rosszul, esetleg bénán csinálok, és kinevet. Megbeszéltük már a dolgot, de még mindig túl görcsös vagyok, van, hogy meg sem merek mozdulni, mert azon kattog az agyam, hogy milyen hülyén nézhetek ki. Nagyon szeretném, hogy neki is jó legyen velem, és az lenne a kérdésem, hogy mit tehetnék, hogy jobban ellazuljak, illetve hogy vadabb legyek (ugyanis nagyon élénk a fantáziám, csak a kivitelezés nem megy úgy, ahogy szeretném)?2013. dec. 18. 01:17
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, az 1. válaszolóhoz hasonló nyomorékok igazán kímélhetnének.^_^ Köszönöm :D
2013. dec. 18. 01:20
5/11 A kérdező kommentje:
Hát jó, sejtettem, hogy az ilyen szerencsétlenek ajánlatai elkerülhetetlenek.:)
2013. dec. 18. 01:22
6/11 Noydra válasza:
Igyá' meg valamennyi bort, aztán tedd, amit szeretnél bátran.
Ennyi...
7/11 A kérdező kommentje:
Ha piálok akkor nem élvezem.:(
2013. dec. 18. 01:23
8/11 anonim válasza:
kész.
te vagy csak szerencsétlen, itt segítünk neked semmi sem jó :(
9/11 Noydra válasza:
Ne idd magad totálra, aztán lehet nem vesznek el az érzékeid -.-'
1-2 pohárral igyál csak meg.
10/11 anonim válasza:
Egy pohár bor tényleg segít. De amúgy ez idővel fog csak változni. Az idő rövidíthető a párodtól kapott pozitív visszajelzésekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!