Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy ez engem nagyon idegesít?
Húgom egyik barátnője a barátnőm.
A barátnőmnek elég erőteljes biszex hajlamai vannak és simán lefeküdne lányokkal is.
Egyszer voltak bulizni húgommal és egy váratlan pillanatban megcsókolta tesómat.Tesóm meglepődött,majd félrelökte.Ezt én csak hónapokkal később tudtam meg és akkor is csak véletlenül.
Nemrég elkezdte a barátnőm mondogatni,hogy mennyire kipróbálná hármasban még egy lánnyal stb...De valahogy mindig ott lyukadunk ki,hogy olyan lány kellene,mint tesóm.Eleinte azt hittem hülyéskedik,de aztán rájöttem,hogy simán benne lenne abban,hogy húgom legyen a 3.
Azt hozzá kell tennem(bár ez szerintem mindenkinek leesett),hogy a barátnőm nagyon perverz.Mondtam neki,hogy ilyen hülyeségeken ne is gondolkodjon és ezt fejezze már be,mert bosszantó tud lenni,amikor így rázendít.
Csak ezt nem igazán érti meg...
Elég nagy katyvasz ez a szöveg,remélem érti mindenki.Egyébként szeretem a barátnőm és teljesen normális is,ha az ilyen perverz hülyeségeit figyelmen kívül hagyjuk!
nekem alapban nem férne bele egy 3.fél a szexbe, pedig ffi vagyok.
barátnődnek kellene egy istenes füles..de amúgy hogy a hugodra gondol...azért az erős.
Ő nem csak szimplán biszex,de még perverz is
Köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!