Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy ez engem nagyon idegesít?

Figyelt kérdés

Húgom egyik barátnője a barátnőm.

A barátnőmnek elég erőteljes biszex hajlamai vannak és simán lefeküdne lányokkal is.

Egyszer voltak bulizni húgommal és egy váratlan pillanatban megcsókolta tesómat.Tesóm meglepődött,majd félrelökte.Ezt én csak hónapokkal később tudtam meg és akkor is csak véletlenül.

Nemrég elkezdte a barátnőm mondogatni,hogy mennyire kipróbálná hármasban még egy lánnyal stb...De valahogy mindig ott lyukadunk ki,hogy olyan lány kellene,mint tesóm.Eleinte azt hittem hülyéskedik,de aztán rájöttem,hogy simán benne lenne abban,hogy húgom legyen a 3.

Azt hozzá kell tennem(bár ez szerintem mindenkinek leesett),hogy a barátnőm nagyon perverz.Mondtam neki,hogy ilyen hülyeségeken ne is gondolkodjon és ezt fejezze már be,mert bosszantó tud lenni,amikor így rázendít.

Csak ezt nem igazán érti meg...

Elég nagy katyvasz ez a szöveg,remélem érti mindenki.Egyébként szeretem a barátnőm és teljesen normális is,ha az ilyen perverz hülyeségeit figyelmen kívül hagyjuk!

2013. dec. 17. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Képzeld el heteroszexuális változatban: öcséd van, akire a barátnőd nyomul, a megszállottja és erőlteti, hogy lefeküdhessen vele. Talán még veled is azért jött össze, hogy a közelében legyen. Ez nem egy dili, ez egyszerűen megcsalás, annak is durván tiszteletlen változata.
2013. dec. 20. 18:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! leszámítva azt az 1-2 poéngyárost

Nagyon úgy néz ki a dolog,hogy szakítás lesz belőle.Eléggé letört ez a dolog,mert tényleg szeretem.Viszont ezek a beteges dolgai nagyon bosszantóak tudnak lenni és amikor így előtör ez az énje,akkor mindig tud mutatni egy új oldalt magából.Én pedig irányításmániás vagyok és nagyon idegesít,ha valakit nem ismerek ki,főleg akkor,ha az a valaki a barátnőm...

2013. dec. 20. 22:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom érdekel-e valakit,de azért leírom.

A vége a kis sztorimnak az lett,hogy szakítottunk.Nem csak a fent leírtak miatt,hanem a dolgokat jobban átgondolva,nem volt nekem ez annyira jó.Úgy éreztem,hogy a kapcsolatunkban több a negatív időszak,mint a pozitív.

Szóval szakítás lett a vége.Elég rossz érzés volt és most is az,de egy kicsit mégis úgy érezem,hogy felszabadultabb vagyok egy picit.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

2014. jan. 2. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva, hogy az én előző kapcsolatom után ugyanezt éreztem (felszabadultság), szerintem jól döntöttél. Idő kell ehhez is, amíg megszokod, hogy már nem vagytok együtt, de aztán jobb lesz. :)
2014. jan. 2. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!