Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tudnak szerelmesek lenni vagy csak a szex soran felszabadulo hormonok miatt mondjak,hogy szerelmesek?
Hormonok nélkül is tudnak hazudni.
Nem képesek szerelemre.
Én ugy vettem észre keverik a birtoklást a szerelemmel..azt hiszik akkir szerelmesek ha féltékenyek is. Ezt abbol, hogy mert màsra nem féltékenyek.
"Ha nem szeretnélek nem lennék féltékeny"
Ebben a hatalmas tévhitben vannak. Szerintem azt sem tudják mi az szeretni. A birtoklás= szerelem a szótárukban.
Forditva mondják javítom
"Azért vagyok féltékeny mert szeretlek"
Fogggalmuk nincs a szerelemről
Talán az tud szeretni akikben van empátia érzék.
Nem azt nézi hogy aranyáso vagy, hanem azt, hogy segiteni akar neked az életben hogy menjen könnyebben.
Nem azt nézi hogy a te lakásod, a te albérleted, a rossz csap, kilincs, bajaid a te bajaid, hanem odaáll és elintézi Neked akkor is ha Neki ebből semmi haszna.
Neked érted él.
Nem azt nézi hogy meghiztál a szüléstől és ronda mosott rongy vagy, és elhagy olyanokért akik nincsenek ilyen helyzetben, hanem vállvetve részt vállal a gyerek körüli emberfeletti munkábol és veled egxütt dől ki, nem azt nézi hogy te ott esel össze és nem tudsz szexelni.
Ilyen az, aki valoban szeret.
Ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!