Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm nemrég, megbocsájtottam neki?
Most nem ez miatt teszek fel kérdést hogy jó ötlet volt e.
Hamarosan szülinapja lesz, de egyszerűen nem vesz rá a lélek hogy vegyek neki bármit is.. ideges vagyok még rá.
Szarul fog neki esni ha csak egy csokit kap?
Örömmel értesülök róla, hogy az emberek a gyakorin milyen erkölcsösek. Csak így tovább, fiúk-lányok. :))
7-es voltam
Hát igazából sajnos én magam is tudom hogy egy kicsit toxic kapcsolat..de volt olyan időszak hogy maga volt a tökéletesség az egész.
Fiatal felnőttek vagyunk, kettő éve együtt.
Igazából abból eredt az egész hogy a kapcsolat elején beszélgetett mással is, aztán nem tudta lerázni a srácot még akkor sem amikor már együtt voltunk.
Valahogy sosem bíztam benne igazán, az ilyen dolgok miatt..
Az utóbbi időszakban megfojtottam szegényt.
Féltékenykedtem, gyanúsítgattam, folyton veszekedést generáltam.
Magamban sem volt okés minden, túlságosan elvitt a szerelem, nem törődtem semmi mással, nem találkoztam már haverokkal sem, az edzést is abbahagytam, elhanyagoltam magam, csak a telefonon függtem hogy írjunk.
Túlságosan előtérbe helyezték őt, úgy érezte hogy én már egy biztos pont vagyok neki.
Folyton cseszegettem őt hogy biztos van köztük valami azzal a gyerekkel, pedig nem volt.
Addig basztattam amig tényleg lett( előtte tényleg nem volt ezt fixen kiderült.)
Szerintem ő alapvetően egy normális lány, és kicsit én kergettem ebbe bele.
Persze attól még én már nem hiszek abban hogy ő szeret engem még..de azt mondja, de én már nem érzem..
Gyenge voltam kizárni őt az életemből.
Viszont ahogy megtudtam hogy megcsalt, hát három hétig úgy voltam hogy emberek közelébe nem mentem csak aludtam..
Viszont valahogy én ezt motivációnak élem meg..
Nem voltam elég jó valakinek.
Most úgy érzem hogy fejlődnöm kell minden téren elkezdtem edzeni fura mód azt hittem hogy még bizalmatlanabb leszek vele mostantól, de egyszerűen úgy érzem hogy abból eredt az egész hogy én nem voltam megelégedve magammal.
Most nem érdekel hogy merre jar
Én azt látom, hogy te tulajdonképpen két okból maradtál vele:
- hogy megbüntesd
- hogy magadat motiváld vele
Egyik sem jó ok. Komolyan, az egyetlen pozitívum, amit tudtál mondani a kapcsolatról, hogy valaha egyszer volt, hogy jó volt. Hát a rossz hír az, hogy az már elmúlt és nem jön vissza.
Lehet egyetérteni meg nem érteni egyet azzal a döntéssel, hogy valaki a megcsaló fél mellett marad, de az tény, hogy ha egyáltalán működni tud ez a dolog az csak úgy, ha elfogadod, megbocsátod, elengeded magadban. Ha nem teszed, és újra és újra felhánytorgatod a múltat, akkor egy idő után neki lesz elege belőle és ő fog még otthagyni is.
Az hogy ilyen kicsinyes bosszúálláson gondolkodsz, hogy nem adsz neki szülinapjára ajándékot, az kifejezetten erre az utóbbi opcióra vezet. Mégis mire számítasz ezzel a kicsinyes bosszúval? Hogy majd a szülinapján hozod fel neki, hogy milyen rosszul bánt veled? Hogy ettől hogy most így megalázod majd később kevésbé csal meg? Mert azt előre elmondom, hogy te nem fogod jobban érezni magad tőle.
"Folyton cseszegettem őt hogy biztos van köztük valami azzal a gyerekkel, pedig nem volt.
Addig basztattam amig tényleg lett( előtte tényleg nem volt ezt fixen kiderült.)"
Ne haragudj, de nagy butaság lenne ezt elhinned. Ha engem a párom éjjel-nappal b.sztatna, akkor sem feküdnék le mással, akitől elvileg én nem is akarok semmit. Az én puncimnak én parancsolok. A barátnődének meg ő.
Hogy tarthatsz még attól, hogy még ő sértődik meg, ha nem kap ajándékot?
A kérdésedre válaszolva igen, szarul fog esni neki. Aki ilyen szegyentelen r.banc, hogy a pasit hibáztatja a megcsalásért, az elég pofátlan hozzá, hogy még ajándékot is várjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!