Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rendben van annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendben van annak a férfinak a párkapcsolata, aki 300+ instaribit követ, ráadásul nemrég az exétől kért csupasz képet?

Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés, ezen még gondolkodnom kell.
2019. aug. 19. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Mert kit szeret akkor? az agya helyett a farka van.
2019. aug. 19. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőjét kérdezd szerintem.. Van, akiknél az ilyesmi simán belefér, az ő dolguk.
2019. aug. 19. 18:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván én is azt mondom, hogy nem, de én picit elfogult vagyok, én lennék az ex. Ő viszont váltig állítja, hogy már rég továbblépett, csak kíváncsi volt. Az az igazság, hogy felhúzhattam volna magam rajta, de csak sajnálatot érzek. Sőt, más esetben én lennék az első, aki a pasi barátnőjének is jelent, hogy tudja milyen emberrel van együtt. De nem akarom őt sz.ba keverni, régen nem ilyen volt.
2019. aug. 19. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Az en exem szakitas utan vett fel millio r.bit az oldalàra egy haverjatol. A fele csak kam profil. A pasik valoszinü neha azt hiszik akkor latszanak ffinak ha tele az oldaluk nöismerössel mintha nepszerüek lennének.

Mivel csodäsan viritottam lapozva a sok fizetös közt, gyorsan tiltottam töröltem öt. Amugy is muszaj volt mert visszaelt az oldalammal.

Aztan profilt valtott lett parja.nem is facezik kapcsolatban amugy. Neki a face az vmi irritalo humbug a neten. Nincs jo velemennyel rola.

Magyaran nekem ugy tünik agglegenyek sorsa ez a r.bi gyüjtes facen

2019. aug. 19. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:

*vagy r.bi követes instan.

Bizonyitani akarjàk hogy ffiak mert vmiert kompenzalnak. Pl mert kidobta a nö

2019. aug. 19. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az agyában nincs rendben minden. Ez bármilyen kapcsolatnál gáz és nem százas viselkedés.
2019. aug. 19. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, a barátnője is olyan :|
2019. aug. 19. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz mit szólsz, ha valaki azt kéri, megnézhesse egy nő punciját kizárólag tudományos jelleggel, mert bár van barátnője, kiváncsi arra, hol pisilnek a lányok.

Ez kb. ugyanaz az eset, kívülről látva egy esetet könnyebb megítélni.:)

2019. aug. 19. 20:19
 10/10 mikeXxX ***** válasza:
Még férfiként is szánalmasnak tartom ezeket az insta ribiket és aki nézi az is tuti nem százas és ezt annak ellenére mondom hogy nincs bajom a ribis kinézettel . 40f
2019. aug. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!