Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy szuka kutyám nemrég fialt egy kiskutyát állatorvos látta minden rendben van vele csak nagyon nyalja hogyan szoktathatnam le erről a túlzott nyalásról?
Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 17:19
1/9 anonim válasza:
Így tisztogatja. Ez a normális. Doki nem mondta?
2/9 anonim válasza:
Nincs miről leszoktatni, szereti, félti, tisztogatja. Ahogy nő a kiskutya, a nyalogatás majd úgy szűnik.
3/9 anonim válasza:
A kiskutyáknál az ürítést is az anyja nyalogatása váltja ki. Amíg nem sebesedik ki a kiskutya bőre, addig nem piszkálnám ezzel az anyját.
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy picit kisebesedett neki
2019. máj. 24. 18:14
5/9 anonim válasza:
Minek írsz ki kérdést, ha törölteted a válaszomat?
Ami ráadásul a valós megoldás?
6/9 anonim válasza:
Ez az a kiskutya, akinek pár napja elhalás miatt csonkolni kellett a farkát?
Akkor valószínűleg nem a nyalogatás miatt sebes, hanem a fertőzés miatt és az anyja azért nyalogatja.
Erre gondoltam https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9898636-lenn..
7/9 anonim válasza:
Ha bakteriális fertőzés, akkor az anyja is elkapta már a nyalással. Én a helyedben újra kihívnám az orvost és részletesen beszámolnék minden előzményről. Ha ezek után is azt mondja, hogy minden rendben van, akkor keresni kell egy másikat, mert ez biztosan nem normális.
8/9 anonim válasza:
Ui.: Mármint a nyalás teljesen normális, de a kisebesedés nem, mielőtt félreértenéd. :-)
9/9 anonim válasza:
Sebes volt a farka... Most máshol sebes... Mondom én, hogy húsevő baktérium lesz ez... Nyilván a szukától kapja el... Vidd már el egy nornális orvoshoz, aki nem cask ránézésre diagnosztizál!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!