Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm nemrég, megbocsájtottam neki?
Most nem ez miatt teszek fel kérdést hogy jó ötlet volt e.
Hamarosan szülinapja lesz, de egyszerűen nem vesz rá a lélek hogy vegyek neki bármit is.. ideges vagyok még rá.
Szarul fog neki esni ha csak egy csokit kap?
Itt úgysem fogsz választ kapni a kérdésedre, csak hápognak egy sort, hogy jáj, megcsalt téged a csajod. Na neked ez megbocsátható, akkor oké, senkinek nincs joga ítélkezni feletted.
Az ajándékot meg szerintem is hanyagold. Azt jókedvvel, szeretettel kell adni, és ha így most nem megy, akkor ez van. Ha meg a csajodnak áll fennebb, akkor ne álljon neki fennebb. :D
Ha szigorúan a kérdésre koncentrálok akkor nem rossz ötlet. Kicsit érezze hogy rosszat tett. Bár szívem szerint a helyedben nem vettem volna neki semmit sem. Mivel a megcsalást már előtte megelőzték más problémák is, ez nem derül ki a kérdésből. Így azt sem tudom eldönteni hogy te ebben a szituációban mennyire vagy bűnös. Nem írtad le miért tette. Azt meg kétlem hogy azért tette "Mert csak". Szóval valamiért jobb volt nálad az a másik, amivel egyrészt te nem törődtél, másrészt neki nem volt megfelelő.
Így most kapott egy újabb lehetőséget az újrakezdéshez, ami önmagába jó dolog. De innentől ugyanazt a hibát egyikőtök sem követheti el.
Ha megbocsatasz neki az azt jelenti, hogy lezarod, ami történt akkor és ott, amikor megbocsatasz. Ez nem megbocsátás, amit te csinálsz.
Amúgy sincs értelme mondjuk benne maradni egy ilyen szr kapcsolatban.
Látszik, hogy itt nagyon fiatalok írnak, akik szerint ha valaki valakit megcsal, akkor azonnal szakítani kell, stb. Én is csaltam meg pasimat (szerintem eléggé rászolgált, amúgy egyáltalán nem terveztem, hogy ilyet csináljak), aztán másnap megmondtam neki. Eldönthette, hogy mit akar, azt választotta, hogy velem marad. Onnantól ezt a témát nem feszegettük. Tehát a születésnapomra kaptam ajándékot, természetesen.
Ha a kérdező még itt tart, hogy nem akar a barátnőjének ajándékot venni a szülinapjára, akkor még nyilván nem tudta túltenni magát a dolgon, nem bocsátott meg neki (és nem vizsgálta meg, hogy mi is vezethetett a barátnője hűtlenségéhez). Ilyen esetben a legkisebb probléma, hogy kap-e vmit a lány a szülinapjára és ha igen, mit.
Utolsó!
"Látszik, hogy itt nagyon fiatalok írnak". Attól hogy neked noncs gerinced ne mentsd magad, attól hogy a pasidnak nincs önbecsülése nehogymár másnak ne legyen. Nem fiatalság kérdése, alkat kérdése. Még házasan is úgy dobnám ki mint macskát sz*rni, így meg hogy nem köt össze se gyerek se semmi, annál inkább. Aki elvileg szeret, közben fájdalmat okoz nekem az nem kell az életembe.
Amúgy kérdező erre nem lehet normális választ adni. Ha te úgy döntötted vele maradsz, és "megbocsájtasz" neki, akkor illik venni legalább egy csokit. A megbocsájtás azzal jár, hogy elengeded azt ami történt. Ha ez nem megy, akkor inkább szakíts mert hosszú távon mindkettőtöket mérgezni fog.
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!