Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen szerelmes vagyok. Mit tegyek?
A barátom és én lassan 1 éve vagyunk együtt.
25 éves lány vagyok, a barátom 31 éves.
Eleinte is szerettem a barátom, de az teljesen egészséges szerelem volt. Az utóbbi hónapokban viszont egyre jobban kezdek hozzá ragaszkodni, annyira szeretem, hogy 0-24 a gondolataimban van, még akkor is ha tvzek, sétálok, zenét hallgatok, még az álmaimban is sűrűn szerepel, ha lefekszek aludni, felkelek, egyből ő az első gondolatom.
A barátom szintén ilyen, mert annyira kimutatja a szerelmét irántam, hogy talán pont ebbe szerettem bele az utóbbi hónapokban mégjobban.
De ez, hogy egésznap csak rá tudok gondolni, és mindig attól tartok hogy elveszítem (pedig tudom, hogy nem hagyna el mert ugyanígy rajong értem, ahogy én érte), de mégis ilyenektől félek, és ez beteges. Egyébként féltékeny típusok is vagyunk, pedig tudjuk egymásról, hogy nem csalnánk meg egymást soha.
Örülök, hogy ilyen szerelmet találtam, de akkor is betegesnek tartom. Úgy érzem nélküle már megbolondulnék, és soha nem tudnám mással elképzelni az életem. Van amikor pl random azért elkezdek sírni, hogy ilyen barátom van, és hogy mennyire szeretem. Soha nem gondoltam volna, hogy én egyszer ennyire fogok ragaszkodni valakihez.
De mégis mit tegyek, hogy egészséges legyen újra ez a szerelem? Mert ez tényleg nagyon durva, hogy 0-24 a fejemben van, és 1 napot sem bírunk ki találkozás nélkül..
Élvezzétek amíg tart!!
Sajnos nem tart örökké:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!