Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajön hozzám?
Figyelt kérdés
A párom 10 év után elhagyott azzal, hogy részéről kihűlt a dolog. De annyira fontos vagyok neki, hogy kikészíti a gondolat, hogy elveszítsen. Azt mondja mindig itt lesz nekem egy életen át, és bármiben számíthatok rá mert nagyon erős a kapocs köztünk. Ezek az ő szavai.
Én teljesen össze vagyok törve, mert szeretem őt.
A napokban fog elköltözni. Bízom benne, hogy csak egy kis idő kell neki, mert azt is mondta, nem tud elkepzelni mást a gyermeke anyjának. Csak jelenleg nem boldog és érzi hogy most mennie kell.
Szerintetek ez most mit jelent? A szívem mélyén érzem hogy nem fogunk elszakadni egymástól, de nagyon félek, hogy elveszítem, mert ő a mindenem.
2023. jan. 2. 08:44
11/12 anonim válasza:
Nem vagy neki fontos csak a megszokás miatt mondja plusz hogy reménykedj és addig se törsz össze még jobban. Apám 2 évig hitegette ezzel a szöveggel anyámat aki persze elhitte hogy biztosan visszajön majd mert tolta a süket dumát. Nem jött vissza és esélyes hogy hozzád sem fog visszamenni. Aki elhagyja a másikat és ilyeneket mond az hazudik. Ha valóban úgy érezné akkor nem hagyna el.
12/12 anonim válasza:
Én nem akarnám, hogy ezek után akármikor is visszatérjen. Ha elment, akkor maradjon is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!