Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajön hozzám?
A párom 10 év után elhagyott azzal, hogy részéről kihűlt a dolog. De annyira fontos vagyok neki, hogy kikészíti a gondolat, hogy elveszítsen. Azt mondja mindig itt lesz nekem egy életen át, és bármiben számíthatok rá mert nagyon erős a kapocs köztünk. Ezek az ő szavai.
Én teljesen össze vagyok törve, mert szeretem őt.
A napokban fog elköltözni. Bízom benne, hogy csak egy kis idő kell neki, mert azt is mondta, nem tud elkepzelni mást a gyermeke anyjának. Csak jelenleg nem boldog és érzi hogy most mennie kell.
Szerintetek ez most mit jelent? A szívem mélyén érzem hogy nem fogunk elszakadni egymástól, de nagyon félek, hogy elveszítem, mert ő a mindenem.
Hát figyelj ha elmegy annak oka van. Nem akarlak elkeseríteni de ha vissza is megy, lehet csak azért fog mert nem jön össze más lány, vagy kényelemből.
Ha még igazán szeretne, szerintem eszébe sem jutna elmenni.
Ezen gondolkozz el, ha esetleg vissza is fogadnád, plusz ha legközelebb is azt érzi ki van hűlve, akkor megint ott hagy majd téged?
Sajnálom, de én inkább próbálnék tovább lépni a helyedben.
Ez egy tipikus dráma-játszma, sosem értettem, mi értelme ennek.
Mindketten szeretik egymást, oda vannak egymásért.
Csak most evvel jön az, hogy kárt is okoznak a másiknak.
"Azt mondja mindig itt lesz nekem egy életen át, és bármiben számíthatok rá mert nagyon erős a kapocs köztünk. Ezek az ő szavai."
Jó duma. Az egy életen át ott lesz neked addig tart, amíg nem lesz újra szerelmes màsba. Ha annyira erős lenne akkor nem menne el a fszba sem most, sem máskor. De ha könnyebb reménykedned, mint a realitással szembenézni, akkor nem lehet segíteni rajtad.
Több dolog miatt is lehet, hogy miért viselkedik így.
Példákat írok ami elő szokott fordulni, de nem biztos hogy nála is jelen vannak ezek, csak lehetséges.
Életközépi válság, ami három területen szokott kialakulni: karrier, egészség, magánélet. Akkor van gáz ha mindhárom területen jelen van. Lehet hogy nála most magánélet területén mélypont van.
Tíz év egy kapcsolatban sok idő. Az életben egy dolog a biztos, az pedig a változás. Senki nem marad ugyanolyan mint sok évvel ezelőtt. Te sem vagy olyan mint 10 éves korodban, de nem leszel ugyanolyan 20 éves korodban sem. És majd 40-50 éves korodra is változáson mész át.
Ha valaki 20 éves kora körül összejön a párjával, nyilván nem lesz ugyanolyan az élethez való hozzáállása, gondolkodása 30 éves korára.
Ha nem fejlődne lelki, mentális és egyéb területeken azt azt jelentené, hogy megrekedt a 10 évvel ezelőtti szinten. Az a jó ha valaki személyiségfejlődésen megy át, bár vannak akik visszafejlődésen, de ez már más történet.
Nem tudom hány évesek vagytok, mikor jöttetek össze, mert ha fiatalon és esetleg első párkapcsolat voltatok egymás életében, akkor szokott előfordulni, hogy a másik fél még "élni akar", kipróbálni hogy milyen másokkal is kapcsolatba lenni.
Szintén másik lehetőség amikor két ember "elfejlődik" egymás mellett. Nem azonos szinten mennek végbe az változások bennük, nem tudják egymással a lépést tartani. Van aki lelkileg, van aki karrier vagy bármi más területen "lépi túl" a párját, ezért érzi úgy, hogy már nem a másik társaságára vágyik. Egyik fél sem hibás, csak 10 év alatt máshogy fejlődtek, mást gondolnak már a világról, más lesz a jövőképük stb.
Azt neked kell tudni hogy a párodnál mi lehet jelen ezek közül, de ezt egy komolyabb beszélgetés alkalmával tisztázni lehetne (valami gond van a kapcsolattal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!