Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lány akit szeretek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akit szeretek azt állítja hogy csak barátok vagyunk. Visszajöhet még hozzám?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött hogy szilveszter előtt 29-én jöttünk össze. Az előtt csak közösségi oldalon beszélgettünk picit és élőben pedig csak köszöntünk egymásnak. Nos testvérem elhívta hozzánk és volt már bennünk egy kicsi (bennem és a lányban). Aznap elcsattant az első csók. A szilvesztert együtt töltöttük. Minden nagyon jó volt vele az első hónapban. Névnapján lefeküdtünk. Egy nap kórházba került. Kivették a vakbelét. Azt mondta azóta már csak barátként szeret. De ezt csak a 2. hónapfordulónkon tudtam meg. 3-szor is szakítottunk de mindig visszajött. A negyedik szakítás már nem végződött így.

Azt mondja, hogy csak barátok vagyunk, de tegnapelőtt eljött hozzánk és aztán elmentünk sétálni. Kiültünk egy épület tetejére egy tóhoz és néztük a naplementét. Megölelt és megpuszilta az arcomat amit csók követett. Ott le is feküdtünk. Minden úgy tűnt hogy újra együtt vagyunk de aztán azt mondta hogy csak barátok vagyunk és hibát követtünk el hogy újra egymásnak estünk. Tegnap fociztam 5 órán keresztül és szétment mindkét lábam hazafelé összefutottunk és elmentünk hozzánk. Bementem a fürdőszobába hogy letisztítsam a sebeket és odaült mellém és megint megcsókolt. Ma is bocsánatot kért.

Nemtudom mit tegyek:/ Szeretem ezt a lányt és nemtudok túl lépni. Ha más lánnyal vagyok akkor féltékeny viszont énis féltékeny vagyok ha más sráccal van. Holnap nőnapkor találkozik egy sráccal és azt mondta ne legyek féltékeny de bármi megtörténhet...szóval le fognak feküdni biztos mert sajnos a lány nimfomániás és nem tudna majd uralkodni magán. Nem akarom hogy megtörténjen kettőjük között a dolog. Mit tegyek? Visszajöhet még?

2013. márc. 7. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálam egy olyan helyzet volt annó, hogy a barátnőm frissen szakított egy közel 2 éves kapcsolatból, 1 hónapra rá jöttünk össze, és az első pár hónap nagyon nehéz volt. Mindig arra hivatkozott hogy ez nem jó, nem lenne szabad együtt lennünk, ezt kb minden találkozás alkalmával megbeszéltük, de aztán mindig ő keresett engem, és tisztára belezavarodtam. Amikor azt hittem hogy jó a helyzet, lerántott a lóról, aztán megint keresett... Ennek az egésznek mondjuk több oka volt. De a lényeg hogy most közel 2,5 éve vagyunk már együtt.

Lehet hogy valamiért úgy érzi hogy helytelen hogy veled van, de az is lehet hogy tényleg csak barátilag kötődik hozzád érzelmileg, viszont ha tényleg kicsit nimfo, akkor simán benne van a pakliban hogy szexuálisan kihasznál. Nem vagy egyszerű helyzetben :/ és sajnos nincs ultimate tipp az ilyen szituációkra, mert mindenkinél más és más. Próbáld meg megbeszélni a lánnyal hogy most ez mi? és miért vannak így a dolgok?

2013. márc. 7. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerinte ez egy se veled se nélküled kapcsolat:/ Én vissza fogadnám de mindig csak azt mondja hogy barátok vagyunk. De mindig egymásnak esünk ha együtt vagyunk:/

Mellesleg én 17 vagyok ő meg 16

2013. márc. 7. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? - /Fontos lehet/
2013. márc. 7. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Kösz -kitaláltad a gondolatom.
2013. márc. 7. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem érez szerelmet irántad,csak testi vágyat.Mi lenne ha olyat keresnél aki szerelmes is lehet beléd? Mert ettől a csajtól ilyet ne várj,jó neki,hogy dugod és kész! Persze vacakul hangzik,de te lettél a "szexjószága".
2013. márc. 7. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:
ugyan:) első ilyen kacifántos kapcsolatom és nem tudom mit tegyek:/
2013. márc. 7. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy hülyét csináljon belőled! Felejtsd el, csak hülyíteni akar
2013. márc. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!