Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Régebbi ismerősök több év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebbi ismerősök több év után találtak egymásra?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen történetet? Arra gondolok, hogy bizonyos körülmények miatt (pl. távolság, vagy mert egyikük épp kapcsolatban volt) két egymásnak szimpatikus ember eleinte nem jött össze, de később újra találkoztak és egymás mellett kötöttek ki. Ha történt veletek ilyesmi vagy az ismerősi körötökben, leírnátok, hogy zajlott a szitu? Mennyi ideje ismertétek egymást és hogyan találkoztatok újra? Mi lett a történet vége?
2023. jan. 1. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Cégnél ahol nemrég gyakornok voltam kollégám mesélt ilyesmit. Évfolyamtársa volt a lány középsuliban, jóban voltak beszéltek is de semmi extra, ez annyiban maradt. Egyetem után ha jól emlékszem talán ismerősön keresztül találkoztak újra. Elkezdtek beszélni, most pedig együtt vannak, elég jól néznek ki együtt.

Ez sztem jó sztori.

2023. jan. 1. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Két olyat is ismertem, akik diákszerelem volt, majd valahogy eltávolodtak. Sok-sok évvel kesőbb, mikor már mindkettejük gyerekei felnőttek, ők meg rég elvaltak, valahogy ujra egymásra találtak, es együtt is maradtak. Az egyikük szó szerint elment a világ másik végére a nő után.

Én 18 évesen szerettem bele egy srácba első látásra. Barátok lettünk, több mint 2 ev után volt köztünk egy elég rövid viszony, ami meg is törte ezt a barátságot.

Évekig tartotta a távolságot, végül már én se kerestem. Neki végig ugyanaz a nő volt, össze is házasodtak, gyerekek is lettek. Én mindig váltogattam, sose tudtam egynél megmaradni, a leghosszabb kapcsolatom az utolsoig 2 év volt. Talán pont azért mert mindig is őt szerettem. De végül en is megálltam, férjhez mentem, gyereket szültem, bár az érzéseim még így se szűntek, sőt mivel a házasságom nagyon rosszra fordult, csak erősödtek, hiába nem is tudtam már róla szinte semmit évek óta.

Végül eljöttem, beadtam a válást. Nemsokkal később -egyebkent exem miatt- rámírt facen. Időközben Ő is elvált. Egyikünknek sem volt kérdés hogy akkor hogyan tovább. Azt mondta annak idején rosszul döntött.

20 éve ismertem meg, és pont 1 éve vagyunk együtt. De tudom hogy Ő az Igazi. Igazabol mindig is tudtam, csak nem tudtam vele mit kezdeni, meg azt gondoltam velem van a baj, hogy sehogy se tudok belőle kiszeretni. De mostmár értem miért, es az ő furcsa távolsagtartasát is megértettem végre. Még sose éreztem ilyet.

2023. jan. 3. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2023. jan. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!