Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a nőknél kevésbé sikeres pasik közül sokan a Tinder használatától? Semmit se veszítenek vele sok ismerősöm ott találta meg a párját
Félnek tőle vagy csak tudják, hogy semmi értelme ? :D
33/f
Nekem is állandóan a Tindert javasolják a nők (exek, barátok, ismerősök), anikor arról van szó, hogy mióta nincs senkim.
Nos, nem félek tőle. Egyszerűen időpocsékolás. Senki nem húz jobbra, és ha nagy ritkán akad is match, ő sem válaszol.
Volt több barátnőm, szexpartnerem, izgalmas életem van (sok utazás, hobbik), anyagilag is rendben vagyok. Viszont nem vagyok jóképű, és ezzel a ponttal diszkvalifikálódtam a Tinder-felhasználó lányoknál.
Én is idegrnkedem a társkeresőktől, elsősorban mert nem vagyok jóképű, amin tovább ront, hogy képtelen vagyok normális arcot vágni fényképeken, tehát nem vagyok fotogén alkat. Itt pedig nagy szerepe van a fényképeknek.
Mondjuk ismerek két férfit is, akik társkeresőn ismerték meg a párjukat, miközben nem kifejezetten illenek bele az idealizált férfi képbe, ráadásul azóta mindkét kapcsolatból házasság lett, az egyikből pedig két gyermek is született, de ezek mindegyike a Tinder előtti időkből való. Ugyanakkor néha elgondolkodom, hogy talán mégis érdemes lenne...
Gondolom félnek az újabb kudarctól. A nőknél nem sikeres pasik általában nem épp a legjobb kinézetűek, tinderen pedig 99%-ben az alapján húzzák fél másodperc alatt jobbra vagy balra az embert.
Én pl. átlagosan vagyok sikeres. Mindig volt lány az életemben, de nem nézek ki a legjobban. Nálam jobb kinézetű ismerőseimtől is rendszeresen hallom, hogy havi 1-1 matchet tudnak összehozni. Kétlem, hogy egy rosszul kinéző pasit bárki is behúzna ott. (Plusz rengeteg matchnek az a vége, hogy a srácok írnak, a lányok pedig nem is válaszolnak, mert találtak jobbat.)
Plusz részemről szexen kívül másra nem tudnám komolyan venni azt, ha valaki 3-4 kép alapján dönti el, hogy hova rak az életében.
A Tinder az olyan, mint általában a modern társkeresés férfiként. Vagy nagyon-nagyon bejön, és tényleg szinte bárkit megkaphatsz, vagy örülhetsz, ha szökőévente egy randi összejön.
Érdekes, hogy a feministák hogy harcoltak a "patriarchátus" meg az ellen, hogy a nők "szexuális tárgyak" legyenek. Ehhez képest a monogámia felszámolása, a szexuális szabadság kiterjesztése, az ilyen "instant szex" alkalmazások pont azt érték el, hogy egy szűk férficsoport (patriarchátus) irányítja az ismerkedési/szexuális szférát, és nekik bizony egy-egy nő "eldobható", mert kifogyhatatlanul állnak rendelkezésre, ergo szexuális tárgyak lettek.
Ehhez képest a többi férfi semmilyen empátiára nem számíthat. "Incel", mondják lekezelően, és azzal le is vannak tudva.
Ezt magyarázom már én is mióta.
Regisztráltam rá, felraktam egy képet, semmi szöveget nem írtam. Eddig (kb 1 hete használom?) lett 2 match, abból egynek nem tudtam írni, mert mikor ráértem volna már eltűnt. A másik meg nem ír vissza.
Egyébként kb. 16 lik-ot kaptam, de ahhoz hogy meg tudjam nézni fizetni kell...
Igazából minden értelmes funkcióért fizetni kell.
Szerintem sok értelme nincs, de hátha összejön valami.
Legalább egy beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!