Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félnek a nőknél kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a nőknél kevésbé sikeres pasik közül sokan a Tinder használatától? Semmit se veszítenek vele sok ismerősöm ott találta meg a párját

Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 08:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert önbizalomromboló.

Én ertelmesnek, és legalább átlagos külsejűnek tartom magam, a lényeg, hogy teljesen elégedett vagyok a kinézetemmel, nem vagyok csúnya. Pár hónapot használtam tindert és társait (badoo stb), és az az eszeveszett hajsza ami ott volt, a reménykedés teljesen padlóra tett lelkileg. Én még szerencsésnek mondhatom magam a heti pár matchemmel, de mit ér ez, ha a fele nem válaszol, a másik fele meg képtelen kommunikálni, és két mondanál többet írni. A várakozás, hogy most lesz egy match, és ő normálisan vissza is ír, és beszélgetni is tudunk majd felemészti az embert, mert csak telnek a hetek, hónapok, is hiába próbálkozól, nem jutsz előrébb. Nekem az 1 találkozó nem érte meg azt az idegességet, amit osszeszedtem a néhány hónap alatt. És nekem még volt találkozó, és némi match is, de ha valaki az átlagos alsó határát súrolja, akkor neki aztán végképp semmi sikere nem lesz ott.

Azért ismét eltelt egy kis idő, mire sikerült összekapnom magam, és "elfelejteni" azt a borzalmat, ami egy ilyen "licitelős, vadkapitalista" oldalon van, mert az ott tevő önbizalom pusztítás felemészti az embert, és sokkal mélyebben végzi, mint mikor nekifutott.

Nem a nőket akarom szidni, de a mai társkeresők, ezekkel az emberekkel nem működnek, eltekintve attól a néhány kivételtől. A nőknek is (jogosan) minden bajuk van, hogy túl sokan írnak, elfelejtik, hogy kivel mit beszéltek, sok a troll, és bizony lehet, hogy jó nekik, ha van válogatási lehetőség, csak éppen egyáltalán nem részesülnek abban az érzésben, hogy ezt a pasit ÉN érdeklem, mert tudják, hogy szegény fickó megtisztelve érzi magát, hogy egyáltalán ráírhat. Te meg attól Hogy férfi vagy, ugyan úgy szeretnél válogatni valamit, mert az is elég rossz érzés, hogy hát ő engem választott, én meg örüljek, hogy valakinek jó vagyok.

Senkinek nem javaslom a társkeresőt, férfiaknak meg pláne, ha nem akarnak depresszióba esni.

2019. aug. 23. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!