Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító, ha egy férfi ennyire ragaszkodó vagy inkább aranyos?
Nekem ez sok, de ez nem azt jelenti, hogy elutasito legyen a masik. Arra gondolok, hogy jobban szeretem a szimpla parbeszedet, mint az omlengest, DE ha a parbeszed vegefele leirja, hogy amugy nala maradt a polom, azzal fog aludni, az ugy aranyos.
Tehat az a lenyeg, mik az aranyok, mondjuk 70% erdekes, izgi beszelgetesek akarmilyen temarol, akar csak a napi tortenesekrol is, tok 8, es 30% omlenges az tok szuper :) Nem bunkosag meg leszarom stilus kell, de nem attol leszel vonzo, hogy 300x elmondod, hogy mennyire jo, hogy vagyok, mert erre barki kepes.
Nekem a kedvenceim hmm :)
Catherine Taylor 82
Igen, nekem ez egy kicsit sok.
Tapasztaltam hasonlót. Az elején nagyon jól esik, cuki. De aztán elkezd sok lenni. Pl reggel nem engedett készülődni, mert folyton ölelgetni akart. Nekem ez sok volt, mert gyakorlatias vagyok. Annak nem akkor és ott volt az ideje.
A párommal már az első randin mondta, hogy szeret. A másodikon már mind a ketten mondtuk egymásnak, hogy mennyire jó, hogy egymásra találtunk és szerencsések vagyunk.
Rajta látom, hogy komolyan is gondolja. Remélem az idő is minket igazol.
Ez inkább a nagyon aranyos kategória.
Ma mindent meg kell tenni egy nőèrt, ha végre talált az ember, mert néha úgy tűnik, hogy tüt keresünk a szénaboglyába.
Csak legalább szúrna már meg, mert akkor könnyebb megtalálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!