Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kezdeményezés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdeményezés lenne?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit egy ideje ismerek de sosem voltunk igazából olyan jóba, csak együtt játszottunk.

Az utóbbi időben többet játszottunk együtt de nem igazán írogattunk egymásnak.

Szóval igazából csak akkor írtunk egymásnak ha együtt játszottunk.

Megnéztem a profilját és egy csomó gyönyörű női ismerősei vannak akiknek lájkolta a képeit ami nem zavar igazából, csak azért néztem meg mert nekem imádolta többször is a profilképem és kíváncsi voltam hogy másokkal is így viselkedik vagy sem.

Sajnos nem tudom eldönteni.

Viszont tegnapi nap folyamán küldött egy képet ami tele van csokival és boldog karácsonyt kíván.

Feltételezem nem csak nekem küldte el, de gondolom nem küldi el egyesével az összes ismerősének.

Eddig sose kívánt karácsonykor kellemes ünnepeket illetve most az elmúlt több mint egy hétben nem is játszottunk nem is beszéltünk.

Lehetséges hogy tetszenék neki és így kezdeményezne?

Mit gondoltok erről?

2022. dec. 25. 16:59
A kérdező szavazást indított:
Tetszel neki és kezdeményezett
Csak barátként tekint rád ne láss bele többet
Nem tetszel neki
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Ennyiből havalaki megmondja az csak a srác lehet.
2022. dec. 25. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Mit játszotok?
2022. dec. 25. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Ez kb. a semmi kategória. Ha érdekel írj rá, próbálj vele beszélgetni.
2022. dec. 25. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Én is lávolok képeket, meg kellemes ünnepeket kívánok, de az nem jelenti, hogy házasodni akarok. Bár én csak ennyit tudok mondani, hogy én mit gondolok.
2022. dec. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!