Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, ti mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit csinálnátok ha a lány aki tetszik elaludna a vállatokon?

Figyelt kérdés
Szóval összeszokottabb baráti társaság vagyunk, és az egyik lány (a kettőből akik mindig járnak a találkozókra) nagyon tetszik, vagy nem tudom, hogy ezt hogyan lehet jól megfogalmazni. Volt már több intimebb pillanatunk, ilyen majdnem elcsattant csók, meg mikor nekem “lelkizett” nem az életét mondta el, nyugi, csak ott aktuálisan a dolgot. Ma voltunk tűntetni és utána egy autóval mentünk haza, hátul 3-an ültünk, ő középen, és mellette én meg egy másik srác. Tudtuk hogy hosszú és szar napja volt, fáradt és annyira nincs is jól, de az én vállamra dőlt “elszunyókálni”. Először őt vittük haza, mikor odaértünk felébresztettem és annyira aranyos volt, nagyon látszott rajta, hogy álmos meg nincs jól. Lehet nyálas vagyok, de olyan csodás érzés volt ahogy békésen aludt rajtam, éreztem a teste melegét, meg hogy egy ilyen “kiszolgáltatott” helyzetben is bízott bennem. Voltak már kalandjaim, sőt barátnőm is, de ilyen tényleg szerelem nem. Szerintetek mit csináljak? 22F és ő 19 éves.

2022. szept. 2. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom nem arra vagy kíváncsi, hogy ki mit csinálna, hanem szeretnél valami tanácsot az ügyben, hogy legyen köztetek valami.

Igazából, ha lesz megint hasonló jellegű dolog akkor bedobhatsz egy olyat, hogy fogod és rádőlsz te is vagy az ölébe hajtod feled és közlöd vele, hogy "én most akkor alszom" aztán utána biztos mond valamit, erre meg jöhetsz azzal, hogy "múltkor te is rajtam aludtál". Ez ilyen kis vicces flört dolognak elmehet, ha benne van ilyen játékos dolgokba.

De amúgy én keresném a társaságát és elhívnám mondjuk valahova sétálni vagy közös programot próbálnék meg vele kialakítani. Aztán majd látod, hogy alakul a dolog. Letámadni ne támad le az éréseiddel a semmiből.

2022. szept. 2. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ilyenről érdemes lenne beszélni, randit kezdeményezni, stb... vagy amit akarsz.
2022. szept. 2. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Hivd el egy programra, ha az jól sikerül, randira.

Értjük, én is voltam így. Én nem léptem, ő se. Utólag mondták h oda volt értem. Már bánom h elszállt az akkor, de én fiatalon nem kezdeményeztem vagy léptem. Na mind1

2022. szept. 3. 01:15
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Ujjazd meg
2022. szept. 3. 04:59
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó 🤣🤣🤣
2022. szept. 3. 05:32
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
egy konyharuhát tennék a vállamra, nehogy összenyálazzon.
2022. szept. 3. 06:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd el programra, ha tetszik! Persze, hogy így érzel, férfi vagy, bekapcsolta a védelmező programot benned😊 Az plusz, ha emellett tetszik is:)
2022. szept. 3. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy nem részeg alvó nőre vágyom.
2022. szept. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!