Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy szeretne e komolyabban ismerkedni?
Figyelt kérdés
1 hete lett egy új srác kollégánk, akivel azóta beszélgetünk, leülünk egy kávéra, vagy egy pohár borra a szálláshelyen.
Tudja hogy nem rég szakítottam, de nekem annyira szimpatikus, és egy hullám hosszon vagyunk, hogy jól esne ha kezdeményezne, akár csak egy kicsit, de nyilván tisztel ennyire, hogy nem.
Ilyenkor mi van? Eléggé meg vagyok zavarodva, adjak időt? Megvárnám amíg ő lép, nehogy nyomulósnak látszódjak.
Tanácsokat megköszönöm. :)
2022. jan. 30. 23:56
1/2 anonim válasza:
Hát először is lehet, hogy csak barátkozik és nem is szeretne lépni, én ezt így a kérdésből nem tudom megmondani, te érzed, de ha tényleg szeretnél tőle valamit akkor finoman azért jelezhetsz neki, az még nem nyomulás:) ha ő is visszajelez, akkor észre fogod venni, hogy szívesen kezdene veled, előbb-utóbb mindkettőtöknek tiszta lesz, hogyan viszonyultok:)
2/2 anonim válasza:
Mikor találkoztok legközelebb?
A következő alkalom után leírnád, hogy milyen jeleket tapasztaltál/nem tapasztaltál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!