Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha úgy érzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem, hogy kezdek beleesni?

Figyelt kérdés
Szerelmes még nem vagyok, mégis kicsit elbizonytalanodtam. Én úgy érzem jobban ragaszkodom, bár ezt próbálom nem kimutatni, de szerintem mégis érezhető. Mit tegyek, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a kapcsolat és ne egyoldalú? Az egyoldalú alatt nem azt kell érteni, hogy csak én mutatom érdeklődés jeleit, viszont mindig én kezdeményezek, ami elég kiábrándító. Ha teljesen a háttérbe vonulok az jó irány lehet? Nem akarok túlságosan sok sem lenni, ugyanakkor eltávolodni sem szeretnék, nem tudom mi lenne a jó megoldás.

2022. jún. 22. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha háttérbe vonulsz, elkezdődik egy ún. játszma, ami nem jó alap egy friss kapcsolat esetében. Ha kis idő elteltével sem ad többet (mármint magától), nem kezdeményez, érdemes lenne rákérdezned, hogy ő alapjáraton ilyen, vagy csak veled szemben bizonytalan? Mennyi idősek vagytok?
2022. jún. 22. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam ffiként. Csomó mindent megtettem, a másik kevésbé, mégis állítása szerint ő mindent megtett. Van,hogy nem passzol két ember.
2022. jún. 22. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Mondd el neki, hogy zavar, hogy csak te kezdeményezel, és nem érzed úgy, hogy neki is fontos lenne fenntartani a kapcsolatot. Ezt jobb tisztázni, nem elméleteket gyártani, sérelmeket hordozni, csiki-csuki helyzeteket teremteni.
2022. jún. 22. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mióta tart és mit értesz az alatt, hogy te kezdeményezel csak? Azt, hogy csak te keresed?

Szerintem sem jó ötlet a játszma, inkább beszélni kéne erről.

2022. jún. 22. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, a játszmázás soha nem jó, az mindig csak lejjebb visz.

Beszélni kell róla. Ez az egyetlen megoldás. Asszertíven, szeretetnyelvekre figyelemmel.

2022. jún. 22. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!