Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszem kezdek beleesni az egyik rokonomba? :O
Figyelt kérdés
Szóval ebben a lányban minden megvan, amit eddig kerestem. A bökkenő csak az, hogy kiderült, hogy közös dédszüleink vannak... Mi tévő legyek? Pechem van.2017. szept. 25. 20:28
1/6 anonim válasza:
Mindkét dédszülőtök közös? Mert ez esetben másodunokatestvérek vagytok akik elég távoli rokonoknak számítanak.
3/6 anonim válasza:
első aztarohadt.... :D akkor az egy szép kis vérfertőzött család lehetne :D
5/6 anonim válasza:
Ezt most nem értem első, mindekinek 8 dédszülője van, az anyai nagypapájának, nagymamájának a szülei, és az apai nagypapájának, nagymamájának a szülei. 2 dédszülőnek mindenképpen egyezni kell, persze lehet, hogy az egyik dédapja 2 nőnek csinált gyereket, és a szerelme nagymamáját az egyik, az övét pedig a másik dédszülő szülte.
áh, már én is belekavarodtam ebbe, szarjátok le :D
6/6 anonim válasza:
Nekem is tetszett egy olyan nő aki távoli rokonom. De róla biztosan tudtam hogy nem vérrokon hanem unokatestvérem unokatestvére. Csak hát én nem láttam rajta hogy én bejönnék neki és ezért inkább elfelejtettem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!