Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egyes nők tök hamar megtalálják a párjukat társkeresőről és vannak akik mindig beleesnek a csapdába?
Van olyan nő ismerősöm, aki felment társkeresőre és egy hónap alatt bepasizott és boldogan élnek. De sok olyan nő ismerősöm van, aki mindig olyan pasiba jut, aki eltűnik, barátnője van, szexuálisan kihasználja stb....
Szerencse kérdése lenne csak ez? Vagy más oka is van ennek?
Rengeteg dologtól függ, szerencsétől, kommunikációs készségtől, emberismerettől. Van, aki hiszékeny, és van, aki nem. Erre a kérdésre csak általánosságban lehet válaszolni. Emberfüggő az egész és egy jó adag szerencse, továbbá az is számít, hol lakik az illető.
Készülj fel kérdező arra, hogy jönnek majd a válaszok a kérdésedre a magányos szűz férfiaktól, akik szerint a társkeresőkön minden nő válogathat kedvére és rövid időn belül mindegyikük párt talál, de a kedves, rendes pasiknak még válaszolni se hajlandóak.
Azért mert nő.
Én ebbe a hónapban 14 lányra írtam rá, mindegyikre egyedi levelet, nem nyálas, se nem bunkó hangnemben. 14 ből 0 válaszolt, pedig képpel, kitöltött adatlappal vagyok fönt!
Erről ennyit! 14 ből 1nek se tetszem.. aha, el is higgyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!