Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon csekély az esélye, hogy netes társkeresőről hosszú (sok év) párkapcsolat alakuljon ki?
Én évek óta fent vagyok férfiként. Nagyon sok randi, 4 kapcsolat volt onnan. De rövidek voltak, pár hónaposak, vagy 1-2 évesek. Persze tudok siker történetekről, de ez 100 ból 1-2 eset, a többi megbukik. Igaz lehet, amit itt leírnak és hagyni kell a fenébe a netes társkeresést (annyiszor kaptam már meg kapcsolat alakulása közben is ezt a nincs meg a kémia dolgot, hogy én is törölni akarom minden ilyen oldalról magam).
,,Az a fránya szikra
Ezek elég fontos kérdések, hiszen a legtöbb online leszervezett randiból a szikra és a “nem éreztem a bizsergést” hiánya miatt nem lesz soha semmi. Pedig lehet, hogy az adott pár egyébként összeillett volna! Nemrég együtt dolgoztam egy klienssel, aki hosszú ideig online próbálkozott, de valahogy sosem jött össze neki semmi. A nők lepattintották, nem találták elég érdekesnek az adatlapját, vagy egyszerűen csak eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Stratégiát váltott, és elkezdett szervezett randi rendezvényekre járni, és láss csodát, 7 perc beszélgetés után a legtöbben szimpatikusnak találták és benne lettek volna egy randiban! Miért? Talán azért, mert oda nem úgy ment a legtöbb résztvevő, hogy hosszas levelezgetés és egyeztetés után magas elvárásokkal ült le minden egyes jelölthöz. A 7 perc pedig arra elég volt, hogy eldöntsék, tudnának-e még beszélgetni vagy sem. (Tanulság: ha nem megy valami, válts stratégiát!)"
En mashogy latom. A netes ismerkedes semmivel sem kulonb, mint a valo eletben valo ismerkedes. Talalkoztok, kiderul, h megvan-e a kolcsonos szimpatia es ha igen, akkor kapcsolat lesz belole. Ha volt 4 kapcsolatod tarskeresorol, akkor azert csak volt ott nemi kemia. Az nem a netes tarskreso hibaja, h szakitas lett a vege.
En a volt volgenyemet is es a mostani paromat is tarskereson ismertem meg. A mostani parommal tobb, mint 5 eve egyutt vagyunk es gyerekeink is vannak. A kemia pedig tokeletesen mukodik, es a szikra is megvolt. Talan csak annyi a rejtely, h nem siettuk el a dolgokat az ismerkedesnel. A volt volgenyemmel pl teljesen baratsagnak indult, m vhogy az elso talalkozasnal nem a no-ferfi resze hangsulyozodott ki, hanem az, h mennyire jol kijovunk egymassal. Csomo programot szerveztunk, nagyon jol elvoltunk. Ebbol aztan kialakult egy szerelmi kotodes. Az nem a tarskereso hibaja volt, h ennek 3 ev utan vege lett.
A mostani parommal sem siettuk el a dolgokat az ismerkedes elejen. Sokat talalkoztunk, programoakat szerveztunk stb. Jol megvagyunk. Egyebkent a barati koromben a netes ismerkedesek 90%-a eddig hazassaggal vegzodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!