Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A parom mindent megadna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom mindent megadna nekunk de nekem nincs iskolam, jogsim semmim. Rossz dontes megtartani igy a babat?

Figyelt kérdés

Az eletem 22 eves koromig magyon rossz volt, ebbol kifolyolag 8 altalanosom van, mindig tervben volt de sosem tudtam beiratkozni esti tagozatra, még egy tanfolyamra sem..semmim nincs, nincs jogsim ami ugy gondolom fontos egy felnott embernek, ez is tervben van, de igy hogy terhes lettem egy ideig a jogsi is megint szunetel es a tanfolyam is. Nem tudom rossz dontes e igy megtartani egy babat, viszont tudom hogy a parom mindent megadna nekunk. Nem tudom magam elkepzelni olyan asszonykent aki még akkor is otthon van amikor a gyereke mar iskolas, pedig igy iskola nelkul maximum gyarba vesznek majd fel. O nagyon akarja a babat es nem is becsuszott baba, mert igy akartuk csak en nem gondoltam bele abba hogy semmim nincs mert annyira boldog voltam/vagyok hogy a pillanatnak eltem de most meg nem tudom mi legyen.

Nem szoktam rosszra gondolni , de sosem tudni mit hoz a jovo mi lesz velem ha a parom nem lenne?

2022. dec. 25. 15:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%
#17 akkor miért nem gondolkodott előre? Ő mondta hogy nem becsúszott a gyerek. Egy minimális felelőségvállalast abszolváljunk már. A gyerek nem olyan hogy megcsinálod, aztán ja, mégsem kell.
2022. dec. 25. 19:45
 22/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem gondolkodott, mert idióta volt. Most ezért egész életében viselje egy hiba következményeit, és az éppen egyenesbe jövő élete helyett válasszon egy olyat, ami még azoknak is baromi nagy áldozatokkal jár, akik amúgy fel voltak rá készülve? És ne csak a saját életét csessze el, hanem a gyerekét is? Mert ha apuci kiteszi őket, akkor mégis milyen jövő vár rájuk? Jajj igen tudom... Öreganyád is felnevelt 10 gyereket a háború alatt... Sajnálom, de aki ezt akarja a gyerekének, az nem színvonal. Másrészt semmilyen gyerekről nincs még szó. Ez nem kisded, babácska, csecsemő hanem momentán egy sejtcsomó. Nem kell itt tündérfinggal is befedni a sztorit
2022. dec. 25. 20:51
 23/29 anonim ***** válasza:
90%

Azt írod most kezd egyenesbe jönni az életed. De nem írod, hogy dolgozol vagy tanulsz vagy mitől jönne egyenesbe? Csak terveket írsz. Mióta vagytok együtt? Hány éves a párod és ő mit dolgozik, mennyit keres, hogy szerinted mindent meg tudna adni?

Ha megtartod a babát azzal elcseszheted 3 ember életét.

Minimum vegyen feleségül, hogy ne maradj teljesen védtelen ha közben mégis meggondolja magát a párod.

Terhesen tanulni még csak csak, de pici baba mellett nem egyszerű, hacsak nincs egy támogató család a hátad mögött.

Összességében ebben a helyzetben butaság volt teherbe esned.

Nem irigyellek, nehéz döntést kell meghoznod.

Ha a párodon kívül nincs senki aki segítene, támogatna akkor én nem tartanám meg a helyedben.

2022. dec. 26. 07:22
 24/29 anonim ***** válasza:
32%

Én írtam a 16. hsz-t.Semmilyen pulyamániában nem szenvedek, hormongőz sem ködözi az elmémet, középkorú férfi vagyok, csak jelzem.

Na most itt szépen felsorjáztak a hozzászólások az abortusz mellett. Csak azt nem veszitek figyelembe, amit a kérdező leírt. Ellenben a leírtakat túlkombinálva elítélitek mindenféle meggondolatlan szerencsétlennek, akit biztosan el fog hagyni a párja és akkor jön az éhenfagyás a deres macskakövön...

Én pusztán abból indultam ki, amit meg akart osztani a kérdező, és ezért leírt. Igen, van lehetőség egy ideig abortuszra, de kérdem én: ha szerez utána egy szakmát megy egy hajtásit, akkor ha egyedül marad a poronttyal nem lesz nehéz az életük? Dehogynem! Egy olyan országban, ahol ugyanazt a melót végzi a gyárban a 4 szakmát tanult, mint a 8 osztályt végzett, mert 9 óra munkában nagyjából annyit keres, mintha kisvállalkozó lenne a szakmájában, de napi 14 órákat hajtana. (Diplomával ne gyertek nekem légyszi, mert ha 22 éves koráig nem volt ilyen ambíciója, akkor már nem is lesz.)

Azt írja, lehet támaszkodni a párjára. Akkor most miért vonjátok kétségbe? Miért jöttök azzal, hogy a gyerek után majd jól lelép?

És ha mégis: a társkereső fosásig van 30-as gyerekes anyukákkal. Hát igen, őket is elhagyták, vagy ők léptek le, és mégis élnek. Ja igen, biztosan mind a szakmájában dolgozik és ezért... Megsúgom, dolgoztam egy irodai munkahelyen egy elvált fiatal anyukával. A gyerek annyit volt beteg a bölcsiben, hogy elfogytak a szabijai és ki akarták paterolni. Alig keresett többet az érettségijével, mint ha a mekiben dolgozott volna. A mekiben is volt egy ilyen nőismerősöm, csak neki megcsinálták úgy a beosztását, hogy meg tudta oldani, ha beteg volt a gyerek.

Megértem én, hogy akinek szar családja volt, az csinálja meg magát először,legyen jó szakma, saját lakás, és utána csak a gyerek. Ja, hogy mire saját kecó lesz, addigra kiszárad a méhe? Ja, bocsika.Legalább egy hiteles saját lakásba szüljön? A bank akkor is elveszi a házikódat, ha gyereket nevelsz, úgy ám! Elég egy sérülés, tartós munkanélküli időszak és mehetsz a híd alá, ha nem fizeted a részleteket.

Álomvilágban él, aki azt hiszi, mindent be tud biztosítani egy életre fiatalon ahhoz hogy a készbe szülessenek a gyerekei. Főleg, akinek nincs semmi vagyona, ingatlana. A hitel bedőlhet, a faszid leléphet, a családalapításhoz nem lehet úgy hozzáállni, hogy ezek lebegnek a szemed előtt.

2022. dec. 26. 18:31
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

18:31 - ez mind igaz, amit leírtál, de a kérdező feltett kérédésben benne van több sorban is: ő nem akar gyereket, hanem a párja akarja megtartani.

22 évesen, ilyen nulla háttérrel, csak egy isten tudja, milyen régi párkapcsolatban (mégcsak nem is házasságban), egy becsúszott terhesség, amit anyuka nem is akar, mert más tervei vannak... 22 éves(!) még előtte az élet! Mi a fenének kapálná el magát egy gyerekkel, akit nem is akar, kötné saját magát röghöz, meg egy férfihoz, akivel egyébként még a holtimiglat se monták ki...Persze, az életben semmire sincs garancia, de azért ha tátott szájjal berohan a f.aszerdőbe, akkor nem kell csodálkozni...

2022. dec. 27. 06:21
 26/29 anonim ***** válasza:
49%

25:

Azt pont NEM olvastam semelyik sorában, hogy nem akar gyereket, csak a párja. Azt látom, hogy elbizonytalanodott, mert bizony a baba kötöttségekkel és kiszolgáltatottsággal jár. Kezd a tervei szerint alakulni az élete, de az tény, hogy egy baba megnehezíti az ember karrierjét.

Ellenben egy nyavalyás esti iskola, meg egy szutyok b-s jogsi nem egy megugorhatatlan akadály még gyed mellett sem! Látom, hogy majrézik, de én úgy olvastam, hogy csak emiatt. Nem a kapcsolatával van gond. Ha nagyon akarja, vetesse el magát a baba apjával, nekem 16 éves házasság ment a levesbe, annyit számított, de neki még sikerülhet. Jelzem a gyerektartást akkor is bevasalják, ha nincs házasság.

2022. dec. 27. 08:49
 27/29 anonim ***** válasza:
85%
Jelzem a gyerektartást akkor is bevasalják, ha nincs házasság. - jah, igen, azt igen, de a saját eltartását, a munkából való kiesését, egy esetleges hosszú táppénzes időszakot nem...egy élettársi kapcsolatban nulla probléma nélkül megteheti a pasi, hogy beteszi maga mögött az ajtót, otthagyva a terhes nőt egy fillér nélkül, hogy aztán még azért is perelni kelljen, hogy egy apasági nyilatkozatot kicsiholjanak belőle, ha esetleg meggondolja magát (látott már ilyet a történelem...), mint ahogy a gyed/gyes-es anyukák mellől is lépett már le csávó egy pillanat alatt. Semmije nincs, csak légvárra épített álmai, amit most jut eszébe, hogy meg kellett volna valósítani, mielőtt pucér se-ggre, egy emberre alapozva szülne; ez az én értelmezésemben ez egy idő előtt becsúszott gyerek. A házassági vagyonközösség azért csak jelent valami garanciát, többet, mint az élettársi "jaj tartsuk meg, de jó lesz, hidd el". Arra is van esély, hogy élnek boldogan, és minden szép és jó lesz, legyen így! De 22 évesen...hagyjuk már! Nagyobb eséllyel lesz 30 éves korára kihervadt egyedülálló, egyik napról a másikra küszködő anyuka, mint boldog, kiegyensúlyozott családi élettel rendelkező nő. Az ő élete, ő tudja, mit akar.
2022. dec. 27. 09:25
 28/29 anonim ***** válasza:
85%
De továbbra sem írta le, mi az, ami kezd terv szerint alakulni. Én csak annyit látok, hogy van egy alapból id kiszolgáltatott helyzetű fiatal no, akit felkarolt egy jó anyagi helyzetű srác (de biztosan semmi hátsó szándék nem volt)…gyors teherbe ejtette, aztán szerencsétlen lánynak meg a terveim kívül nincs semmije… de igazad van utolsó, tok jó ötlet a semmire szülni! Mert az nem valami, hogy ott a párja. Egy no mindig magának szül első sorban, mert ha BÁRMI VAN, és a mai világban sajnos bármi lehet, ő fogja egyedül nevelni a gyereket. Ha ehhez nem tud anyagilag felnőni, akkor meg elveszik majd tőle. Ezek milyen szép kilátások!
2022. dec. 27. 09:25
 29/29 anonim ***** válasza:
45%
Aki ilyet megszavaztat az nem egészen normális. Hol vagyunk , Colosseumban?! És várjuk a 👍🏻/👎🏻 válaszokat??!!
2022. dec. 27. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!