Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom mindent megadna nekunk de nekem nincs iskolam,
jogsim semmim. Rossz dontes megtartani igy a babat?
Figyelt kérdés
Az eletem 22 eves koromig magyon rossz volt, ebbol kifolyolag 8 altalanosom van, mindig tervben volt de sosem tudtam beiratkozni esti tagozatra, még egy tanfolyamra sem..semmim nincs, nincs jogsim ami ugy gondolom fontos egy felnott embernek, ez is tervben van, de igy hogy terhes lettem egy ideig a jogsi is megint szunetel es a tanfolyam is. Nem tudom rossz dontes e igy megtartani egy babat, viszont tudom hogy a parom mindent megadna nekunk. Nem tudom magam elkepzelni olyan asszonykent aki még akkor is otthon van amikor a gyereke mar iskolas, pedig igy iskola nelkul maximum gyarba vesznek majd fel. O nagyon akarja a babat es nem is becsuszott baba, mert igy akartuk csak en nem gondoltam bele abba hogy semmim nincs mert annyira boldog voltam/vagyok hogy a pillanatnak eltem de most meg nem tudom mi legyen.
Nem szoktam rosszra gondolni , de sosem tudni mit hoz a jovo mi lesz velem ha a parom nem lenne?
Szerintem ha ilyen érzések vannak benned, akkor nem érdemes megtartani. Meg ha esetleg úgy alakulna, hogy szakítotok, te hogyan teremtenéd meg egyedül, amire szüksége van? Előbb szedd rendbe magad, és ja érzelmileg és mindenhogy készen állsz, akkor vágj bele. Ez is full felelőtlen, hogy belemész aztán hirtelen meggondolod magad.
2022. dec. 25. 15:38
12/29 anonim válasza:
Eddig miért volt szar az életed?
Családdal hogy állsz?
Dolgoztál már eddig?
Gyáron kívül van még pár lehetőség amúgy meg.
Sztm nem igazán kéne a gyereketegtartani. Párodtól fogsz fügni és ha esetleg lelép mit kezdesz a gyerekkel?
N 30
2022. dec. 25. 15:44
13/29 anonim válasza:
Gondolj bele abba, hogy anyagilag mennyire kiszolgáltatott leszel a parodnak, ha meg ezt a gyereket is be vallalod. Ha bármi van és szét mentek, a gyerek sem nálad lesz, mert nem fogsz tudni megteremteni neki semmit, ellenben a sraccal. Házasság nélkül ne szulj, 22 évesen pláne, egy max 3-4 éves kapcsolatba ennyi idősen semmiképpen.
Nem tudom, egyáltalán akkor mi járt a fejetekben, amikor a gyerek mellett dontottetek. Ez borzasztó nagy felelőtlenség volt. Ha eddig nem alakult úgy az életed a párod mellett, hogy fejlodj, akkor nem terhesen és nem egy csecsemő mellett fog sikerülni.
24N
2022. dec. 25. 16:10
14/29 anonim válasza:
Ha párod 8 általánossal a hátad mögött is beléd tudott szeretni, valamint már eljuttatok a baba tervezésig, biztos lehetsz benne, hogy magába az emberbe, a személyiségbe szeretett bele. Ahogy írják is többen, lesz 3. éved, hogy pótold a hiányosságokat. Bár a döntés mindenképpen a tiéd, én adnák esély, és rendbe tenném az életem. Az alkalom adott! Van kikért, és van miért.
2022. dec. 25. 16:11
15/29 anonim válasza:
Mostmár ne vetesd el a gyereket. Ha ilyen hülye voltál, hogy ilyen körülmények között tervezett gyereket csinálj, akkor vállald a következményeit. Amúgy meg nem kell gyártani a kifogásokat. Terhesen is járhatsz tanfolyamra, amíg meg otthon vagy a gyerekkel, addig érettségizz le.
2022. dec. 25. 16:47
16/29 anonim válasza:
Nem érdemes elvetetni a babát, az iskola miatt pedig nem is szabad! A legtöbb szakmát meg lehet szerezni baba mellett, sőt, főiskolát elvégeznek sokan így, gyes mellett.
Nem kell diplomázni, de ha menne az érettségi, akkor azzal együtt szerezz szakmát. A jogsi meg olyan, hogy vannak akik sose tanulnak meg vezetni. Diplomás ismerősöm van, aki nem tudott jogsit szerezni, és olyan is, aki fél a vezetéstől ezért nem vezet. Akinek jó a felfogása és gyakorlatias, annak általában sikerül.
Ha biztosnak érzed a kapcsolatotokat, nyugodtan tartsátok meg a babát. Sok örömötök lesz benne.
2022. dec. 25. 17:36
17/29 anonim válasza:
Én nem tartanám meg. Az irracionális hormongőzös gizikkel pedig nem kell foglalkozni, a nagy pulyamániában nem képesek látni, hogy ez ebben a formában egyenes út a teljes kiszolgáltatottsághoz. Hajadra kenheted az ígéreteit, ha a harmadik álmatlan éjszaka után azt mondja, hogy ő ebből nem kér.
2022. dec. 25. 17:50
18/29 anonim válasza:
Nézd, ha te nem szeretnéd, ne tartsd meg. A nő magának szül, ez aranyigazság. Ha te nem vágysz rá, és nem is tudnál róla egyedül is gondoskodni, akkor kár a gőzért. Mondhat most akármit a párod, elég csak itt is körülnézni, hányan maradtak egyedül gyerekkel, és hány embernél akarta nagyon a férje (!) , párja...aztán lazán leléptek már akár a terhesség alatt is, nemhogy a kisgyerekes nőtől. Nem látom, milyen régi, mennyire stabil kapcsolat, házasság-e , ahol legalább vagyonközösség van, de egy egyszerű "pár " esetében, aki egyik napról a másikra beteheti maga mögött az ajtót, kb. minden következmény nélkül, és még apasági nyilatkozatot is kérni kellene tőle...biztos nem menne el az eszem ennyire.
2022. dec. 25. 18:32
19/29 anonim válasza:
Eszembe nem jutna megtartani. Főleg, ha most kezded rendezni az élted. Diplomával/jó szakmával is kockázatos az én véleményem szerint,,csak" kapcsolatban gyereket vállalni, ahol ahogyan említette itt más is, simán leléphet apuka. Ez nem az a szitu, hogy a két szép szemének szabad hinni. Rengeteg stabilnak hitt házasság is befuccsol a gyerek után, te meg duplán kiszolgáltatott lennél. 8 általánossal nem válogathatnál, hogy mit dolgozz ha apuka úgy dönt 2 hét után, hogy neki ez mégsem buli. Valamilyen sz*r munka, gyerek meg suli? Szerintem ez maga a pokol. Lenne egyáltalán valaki, aki tudna vigyázni a gyerekre? Mert itt az elvetemült ősanyák valószínűleg nem nagyon voltak még a munka világában, Magyarországon k*rva nagy hátrányban vagy, ha gyereked van. Te pedig végzettség nélkül, apuka nélkül semmilyen munkára nem fogsz kelleni. Bocsi, lehet ez erős, de ez van. Muszáj belegondolnod abba, hogy hogyan tudnád végigcsinálni teljesen egyedül. Borzasztó felelőtlen döntés lenne ennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Aki meg szt azt a baromságot írta, hogy vállalja a következményeket... Hát nem vagy normális. Az abortusz is egy következmény, amit vállalni kell. Plusz marha okos vagy így távolról, de nem csak a kérdező sz*pná meg, hanem a gyerek is. De gondolom milyen hálás lenne mélyszegénységben, nélkülözve felnőni
2022. dec. 25. 18:45
20/29 anonim válasza:
Hány hetes várandós vagy?
A pároddal már beszéltetek arról őszintén, hogy elbizonytalanodtál azzal kapcsolatban, hogy mi legyen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!