Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A parom mindent megadna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom mindent megadna nekunk de nekem nincs iskolam, jogsim semmim. Rossz dontes megtartani igy a babat?

Figyelt kérdés

Az eletem 22 eves koromig magyon rossz volt, ebbol kifolyolag 8 altalanosom van, mindig tervben volt de sosem tudtam beiratkozni esti tagozatra, még egy tanfolyamra sem..semmim nincs, nincs jogsim ami ugy gondolom fontos egy felnott embernek, ez is tervben van, de igy hogy terhes lettem egy ideig a jogsi is megint szunetel es a tanfolyam is. Nem tudom rossz dontes e igy megtartani egy babat, viszont tudom hogy a parom mindent megadna nekunk. Nem tudom magam elkepzelni olyan asszonykent aki még akkor is otthon van amikor a gyereke mar iskolas, pedig igy iskola nelkul maximum gyarba vesznek majd fel. O nagyon akarja a babat es nem is becsuszott baba, mert igy akartuk csak en nem gondoltam bele abba hogy semmim nincs mert annyira boldog voltam/vagyok hogy a pillanatnak eltem de most meg nem tudom mi legyen.

Nem szoktam rosszra gondolni , de sosem tudni mit hoz a jovo mi lesz velem ha a parom nem lenne?

2022. dec. 25. 15:14
A kérdező szavazást indított:
Ne tartsam meg
Terhesseg alatt es utana is rendbe hozhatom az eletem, tartsam meg
39 szavazat
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Most kezdtem el rendbe hozni az eletem ami 22 evig nagyon rossz volt, es most a szerelem/kisbaba miatt ujra akadjon meg?
2022. dec. 25. 15:15
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Terhesen is járhatsz tanfolyamra.
2022. dec. 25. 15:16
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
De ha te így gondolod, akkor ne vállad be, mert később a gyereket dogod okolni a szar eletedért. Holott csak a te döntéseid befolyásolják.
2022. dec. 25. 15:17
 4/29 anonim ***** válasza:
60%
fogod*
2022. dec. 25. 15:17
 5/29 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jarhatok de ki tudja hogy fogom viselni az egesz terhesseget, es a tanfolyam utan jo lett volna dolgozni is kicsit a szakmaban
2022. dec. 25. 15:18
 6/29 A kérdező kommentje:
3. Nem fogom ot okolni, es nem szar az eletem nem is lesz az, csak nagyon zavar hogy 8 altalanosom van.
2022. dec. 25. 15:18
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
Ha jól értem, akkor van 8 általánosod. Nekem pont ideálisnak tűnik az, hogy baba mellett otthon vagy 3 évet és ezalatt leérettségizel és elkezdesz egy okj-t is, ha nagyon belejössz. Ha a párod sokmindent megad nektek, akkor esetleg be lehet rakni a gyereket bölcsibe és van napi 3-4 órád tanulni. Pont teljesen ideális felállás, ennél több időd sosem lesz tanulni.
2022. dec. 25. 15:22
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
Úgy gondolkozz hogy mindent gyerek mellett kell végig csinálnod, mert a pali valszeg csak a pénzt adja.
2022. dec. 25. 15:22
 9/29 anonim ***** válasza:
97%

"Tudom, hogy jarhatok de ki tudja hogy fogom viselni az egesz terhesseget, es a tanfolyam utan jo lett volna dolgozni is kicsit a szakmaban"

És megváltozott bármi körülményetek azóta, hogy a gyermekvállalás mellett döntöttetek közösen?

Vagy mi az oka, hogy most ennyire máshogy látod ezt a kérdést, mint a várandósságod előtt?

2022. dec. 25. 15:28
 10/29 anonim ***** válasza:
63%
A pasi rendesnek tűnik, nem hiszem hogy erősítené a kapcsolatotokat ha szembemész vele. Tehát azt akarom mondani hogy fullba készpénznek veszed hogy beléd van zúgva és nem eshetsz ki a pikszisből
2022. dec. 25. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!