Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom egy férfinek... akkor hisztisnek fog gondolni?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy tetszik nekem, úgy tűnik én is neki, de vannak időszakok, amikor semmibe vesz engem(nem ír vissza).
Ha elmondom neki ezeket hogy mik bántanak a viselkedésében akkor ezzel az elején már eltaszítom és hisztisnek fog gondolni?
2022. dec. 15. 20:46
21/23 anonim válasza:
Szeretőnek jó leszel, ha a barátnője épp nincs kéznél.
22/23 anonim válasza:
Ha te olyan vagy hogy szereted egyértelműen közölni a másikkal hogy mi a helyzet akkor legyél szépen most is nagy kislány és mond meg neki hogy tudsz a nőjéről és te többet reméltél ettől az egésztől.
23/23 anonim válasza:
20-Én ezt még meg is értem. De ha eddig nem volt egyenes, ezután miből gondolod hogy majd az lesz? Jobb az ilyet elengedni, legalább kettőtök közül neked legyen eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!