Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom egy férfinek... akkor hisztisnek fog gondolni?
Szóval arról van szó, hogy tetszik nekem, úgy tűnik én is neki, de vannak időszakok, amikor semmibe vesz engem(nem ír vissza).
Ha elmondom neki ezeket hogy mik bántanak a viselkedésében akkor ezzel az elején már eltaszítom és hisztisnek fog gondolni?
Olyan mintha kínai nyelven olvastad volna a hozzászólásokat!
Nem érdekled a srácot, barátnője is van, hiába írogatsz neki, lehet, hogy néha udvariasságból visszaír, de nem tervez veled.
Vagy igen, vagy nem.
De azért gondolkodj el rajta: ha ezzel elvágod magad, akkor eleve nem passzolnátok össze. Úgy meg szerintem nem is érdemes kapcsolatba kezdeni.
"Amit még nem irtam, hogy van barátnője..."
Akkor pedig egyértelmű, hogy felejtős.
Dede, láttam már, találkoztunk többször is.. és itt nem csak hetekről beszélek.
Megmondom őszintén, nem is gondoltam ilyesmire, hogy foglalt lenne, hiszen a viselkedése nem ezt tükrözte. A találkozások alkalmával mindig teljesen nyitott, a testbeszéde is ezt mutatja, kedveseket mond nekem, mosolyog, viccelődünk. A kezemet is megfogta már.
Aztán egy idő után furcsálltam, hogy eltűnik - akkor jöttem rá, hogy van barátnője, de hát addigra nekem már bőven voltak érzelmeim.
Néha megemlítettem neki, hogy miért nem ír, akkor mindig valami más dologra hivatkozott, még akkor sem mondta, hogy van neki.
Nem értem ezt az egészet, és már teljesen össze is zavarodtam. így már nehezebb átlátni, hogy vannak érzelmeim.
Tiltsd le, aztán ne foglalkozz vele.
Ha a barátnőjével ezt csinálja, akkor melletted különb lenne?
Mit írkálsz neki?
Örülnél neki inkább, hogy lepattant rólad magától is, nemhogy még írkálsz neki.
Nem vágod mi történt? Eltitkolta, hogy barátnője van.
Ha ezek után is azt szajkózod, hogy "de nem értem mi történt", meg rá írkálsz, hát magadra vess.
Hülyített téged, vedd tudomásul és lépj tovább.
"Ha van neki barátnője, miért nem mondta el, és közben akkor miért volt nyitott felém.."
Tudod, néha az emberek sunyi módon viselkednek.
Jól esett neki, hogy futsz utána, egó simogatás. Nagyon ne gondolj bele többet.
Letiltottad vagy még nem volt elég és foglalkozol vele?
18 - Mondjuk az, hogy a szemembe mondja. Tudod én olyan vagyok, hogy szeretem egyértelműen mindig közölni a másikkal, hogy mi a helyzet.
Mivel egy helyre járunk, ezért időnként fogunk még találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!