Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyi mindent el kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi mindent el kell tűrni, ha egy nő nem akarja, hogy hisztisnek titulálják?

Figyelt kérdés
Csomó apróság, de egyre több... A szelektívbe dobja a sima szemetét, mert lusta felnyitni a kukát. Az üdítő "borítóját", ami összekapcsolja a 6 darabot simán ledobja a telik mellé, mert szintén messze volt a kuka. Ma ment egy helyre, ami útba esik az egyik kedvenc kajáldámmal. Már akkor éhes voltam, amikor indult (15 óra előtt) de mivel autóval csak 45 percre van a célja, így gondoltam 2 órán belül hazaér. Megkértem, hogy hozzon nekem enni, mert nagyon éhes vagyok. Mondta hoz. Erre azóta elment még 2 helyre, eltelt lassan 5 óra ő meg sehol. És ha hazaér ne legyek mérges mert én leszek a házisárkány... Először azt hittem, csak viccel, hogy még elmegy a második hely után egy harmadikra is, de több, mint 2 órája ott van.
2019. ápr. 9. 19:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul amikor 2 és fél órája ráírtam (amikor szólt, hogy megy még egy 3. helyre is..) hogy hagyja inkább, mert eszem mást, akkor írta, hogy "viszek"... Kösz.
2019. ápr. 9. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nos, ne hagyd, hogy ezzel manipuláljanak. Sok pasi csak kihasználja, hogy a párja nem akar hisztisnek látszani. Ha szerinte ez hiszti, akkor ám legyen. Nem vagy köteles eltűrni.
2019. ápr. 9. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem tűrni kell, hanem KOMMUNIKÁLNI.

Egyszerűen nőként sem értem, hogy sok nő miért gondolkozik ennyire végletekben. Vagy leszrják az egészet és szenvednek csendben, vagy igazi elviselhetetlen hisztit nyomnak 0-24-ben. De az, hogy a problémát megfelelően kommunikálják a párjuk felé, majd megoldást keressenek erre, és kölcsönösen fejlődjenek mind a ketten a zavaró dolgokban, na az már nem megy. Miért nem tudtok kommunikálni a párotokkal???

Ha a párom folyamatosan csinál valamit, ami engem zavar akkor szépen megkérem, hogy máshogy csinálja, mert nagyon zavar. Ő meg szépen odafigyel egy kicsit jobban, és megpróbálja úgy csinálni, hogy nekem is jó legyen. Ebben mi olyan bonyolult de tényleg?

2019. ápr. 9. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez egyáltalán nem hiszti. Abszolút nem passzoltok emberileg, ez a probléma. Neked fontos, ha valaki megígér valamit, azt betartsa, ő meg lazán kezeli az ilyesmit. Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs jövője, mert a napi állandó különbségek nagy éket vernek majd közétek.
2019. ápr. 9. 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:

"Ő meg szépen odafigyel egy kicsit jobban, és megpróbálja úgy csinálni, hogy nekem is jó legyen."

Pl az, hogy ez a rész 20. alkalom után se működik.

2019. ápr. 9. 19:48
 6/8 Izabella220 ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem olyan egyszerű.Hiába kéred meg a párod szépen,ha ő ezt támadásnak fogja venni.Nálunk magával a mevbeszeléssel is gond van,mert hallgat és még te érzed idiótának magad,hogy problémázol.Én már elengedek sok mindent,nem fárasztom magam.De van gyerekünk és pici,nem tart össze gyerek de nem is rúgod fel csak ha már nagyon bem megy az együttélés.
2019. ápr. 9. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez ennyire nem működik akkor meg hagyni kell a francba. Ha ilyen kis dolgokban nem tud a kedvedért változni akkor mi lesz ha valami nagyobb probléma lesz? Nem szabad olyan emberrel együtt lenni, aki ennyire tesz a fejedre. Régen rossz ha egy kapcsolatban tűrni kell bármit is. Persze, mindenkinek vannak szokásai meg kisebb dolgai, rossz tulajdonságai amiket meg kell tanulni tolerálni. De ha valaki abszolút nem is próbál ezeken javítani és csiszolódni hozzád meg tekintettel lenni rád azzal teljes időpocsékolás együtt lenni.
2019. ápr. 9. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt más problémàk is vannak...
2019. ápr. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!