Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom egy férfinek... akkor hisztisnek fog gondolni?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy tetszik nekem, úgy tűnik én is neki, de vannak időszakok, amikor semmibe vesz engem(nem ír vissza).
Ha elmondom neki ezeket hogy mik bántanak a viselkedésében akkor ezzel az elején már eltaszítom és hisztisnek fog gondolni?
2022. dec. 15. 20:46
1/23 anonim válasza:
Én örülnék a helyedben, ha egy ilyen szart eltaszítanék. Egyébként teljesen fölöslegesen mondod el neki. Ha minimálisan is érdekelnéd, akkor nem csak akkor venne elő, mikor unatkozik. És nem te aggódnál azon, hogy eltaszítod, hanem inkább neki kellene, hogy egy idő után leszarod, mert komolytalan.
2/23 anonim válasza:
Felesleges elmondani. Inkább ne is írj neki.
3/23 anonim válasza:
Akarsz egyáltalán olyan férfit aki hisztisnek tart, ha elmondod neki az érzéseidet? Mondd el, és a reakciójából látod majd hogy hogy áll hozzád.
4/23 anonim válasza:
Nem érdemes attól tartani, hogy azzal, hogy te önmagad adod, elijeszted a másikat. Ha így van, nem vagytok egymáshoz valóak. Akkor igazi a kapcsolat, ha te mersz önmagad lenni (ha nem tetszik valami, akkor kifejezed), ő pedig úgy szeret, ahogy vagy (nem bélyegez meg hisztis jelzővel). Ha valamelyik nincs meg ezek közül, sosem lesz tényleg jól működő a kapcsolat, te végig tojáshéjakon fogsz lépkedni, előre számítva, hogy vajon hogyan fogsz megfelelni neki, ő meg végig feletted fog lebegni valakiként, akinek az ítéletétől tartasz. Aztán ezt egyikőtök megunja majd.
5/23 anonim válasza:
Hát nálam egyszer lenne ilyen időszaka, hogy semmibe vesz.
Több lehetősége nem is lenne.
Tarts magad többre, ne legyél a lábtörlője.
6/23 anonim válasza:
Nem mindegy? Az a lényeg, hogy nem erdekled őt ezek szerint úgy mint ő téged.
Nem pazarolnam rá az időm a helyedben.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítetek.
De nagyon félek, hogy elveszítem a türelmetlenségemmel. :'(
2022. dec. 15. 22:16
8/23 anonim válasza:
Úgy látszik nem fogtad fel mit írtak a többiek....
9/23 anonim válasza:
De úgy látszik a pasi viszont nem fél attól, hogy elveszít téged a viselkedése miatt. Olyan jókat írtak az előzők, legyen már önbecsülésed!
10/23 A kérdező kommentje:
Amit még nem irtam, hogy van barátnője... de nem ő mondta el, és én addigra már beleszerettem. :(
Nem is gondoltam volna, hogy van neki, sok jelet adott.
2022. dec. 15. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!