Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy bizonyítsam a szerelemem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam a szerelemem?

Figyelt kérdés

Semmi nem történt köztünk. Csak beszélgettünk és vágyakoztunk egymásról! Amikor már azt hittem 1 hónap (nem beszélés) után hogy soha semmi nem lessz köztünk találkoztunk és lefeküdtünk egymással!

Én az elején is többet akartam. De ő azt gondolja rólam megbízhatatlan vagyok így nem akar tőlem komolyat ám a szex jó volt. Hogy győzzem meg arról hogy tőlem nem kell félnie? Hogy én szeretni szeretném és vele szeretnék lenni?

Komolyan! Nagyon érzem hogy ő az igazi számomra. Nem veszithetem el! Köszönöm!

N

2022. dec. 15. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért gondolja azt, hogy megbízhatatlan vagy? ^^
2022. dec. 15. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Engedd popsiba gumi nélkül ;)
2022. dec. 15. 17:08
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es. Talán azért mert első találkozásra adtam magam. De legfőképpen erre vágytunk hónapok óta. Ő pedig egy komoly kapcsolatra vágyik... de hát én is.
2022. dec. 15. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hülyére vesz. Neki kéne bizonygatnia ő az instabil.

Kiforgat rád mindent hogy önvádolj. Mikozben ő a hunyó, nem akar kapcsolatot, és rád dobja a lelkiismeretet. Rafkós :D

2022. dec. 15. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak meg akart toszni és mivel sikerrel járt már nem kellesz többet, esetleg ha "bizonyítasz" neki, értsd jársz utána, netán konyorogsz, hogy adjon esélyt megreszel még többször is különösen ha nincs más nő, akit ilyen módszerrel mint téged nem tud megfektetni.

De többet ne várj, mert a lényeg nála a farka semmi más

2022. dec. 15. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos nem sok remény van. Ha jo volt a szex akkor akar még belőle. Ekkor mond azt, hogy felnézek ràd jo pasi vagy, de én kapcsolatra vàgyom, nem szexre. Csak szexnél értékesebbnek tartom magam,remélem ezt megérted. És pont.

Ha jövőhéten randira hiv, jo jel. De neki kell bizonyitania. Minden mas veszett ügy a részedre. Ha nem keres akkor azt is könyvelni kell.

2022. dec. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!