Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy a párodba?
Mit érzel iránta pontosan? Mennyi ideje vagytok együtt? Mennyire stabilak az érzelmeid iránta?
Nekem állandóan hiányzik, függő vagyok. Persze nem akadályoz a napi feladataim elvégzésében ez, de minden alkalommal hiányzik. Ha ott van mellettem, akkor is el tud fogni az érzés, hogy hiányzik. Nem tudok vele betelni. És senki iránt nem éreztem ezt ennyi idő után is. Egy éve vagyunk együtt, de egyre jobban szeretem. Pedig látom a hibáit is, de valahogy ezek eltörpülnek. Sokkal elnézőbb vagyok vele, mint bárkivel voltam valaha. És néha nem értem, hogy mi történik velem.
Nagyon!
Annyi szép tulajdonsága van! Szórakoztató, ragaszkodó, és lojális!
Úgy vagyok vele, mint 10-es válaszoló!
9 éve vagyunk együtt, es komolyan mondom zsongok, rajongok érte, es ez kölcsönös! Odafigyelünk egymasra és mindig valami örömöt akarunk okozni egymásnak.
Nagyon sokat ajnározzuk egymást, szerelmeskedünk, viccelődünk, beszélünk.
Folyton egymáson lógunk!
Mindig úgy próbálunk szervezni, hogy a lehető legtöbb időt töltsük együtt.
Szalad haza, leráz másokat, kapkod, hogy mihamarabb hazaérjen, vagy hamarabb találkozzunk hazafelé jövet. Folyton dicsekszik velem másoknak. Lerázza az udvaroltatni kívánó hölgyeket. Csokit hoz nekem, vagy akár kis marhaságokat. Ha valahol valami finomat eszik, hoz nekem is.
(Irigyke most ver a piros x-re, azaz most pontoz le, mert mit kamuzok itt, ilyen nincs is!)
Mindig kezenfogva akar velem menni. Ügyel, hogy jajj meg ne fázzak, vagy le ne égjek a napon. Tudom, túlzásnak hangzik. De ez kölcsönös! Ugyanígy vagyok ővele. Sokat beszélünk telefonon, ha nem vagyunk együtt. Bármi történik, mar hívjuk egymast. Ha pedig nem történik, akkor meg azért.
Nem csukja be maga után az ajtót, ha kimegy a szobából, ahol vagyok, mert azt mondja, rosszul van a gondolatara is! Egyszer amikor kikísert a vonatállomasra, mert elutazni kényszerültem, a vasutas előbb indította a vonatot pár perccel, erre önkéntelen felkiáltott, hogy "van még négy perc"! Négy, értitek? Szinte bőgök, amikor eszembe jut... Hogy abban a nehy percben még szorongathattuk volna egymas kezét!
A legnagyobb ajándék az életemben, a kislányom mellett!
Mindkettőnknek második házassága ez, és nagyon éljük! Mi mindketten valahogy hidegebb embert fogtunk ki elsőre. Benne, úgymond emberemre akadtam. Lehet ugyan, hogy ez beteg szint, de akkor szerencsésen ugyanaz a betegségünk.
Nade, mással én nem voltam így, és ő sem! Nem csüggtem ennyire senkin, igaz, ilyen vérmersékletű partnereink sem voltak, mint mi egymásnak.
Teljesen kitárulkozunk egymásnak és csak egymásnak.
Szóval igen, van szerelem évek múltán is, vagyis ez már több, ez nagyon mély összetartozás, inkabb úgy mondanám, EGYség.
Én szerelmes vagyok, és ő is. Nekem ő a másik felem, és én is neki. Nagyon szeretjük egymást, imádunk együtt élni, egymással időt tölteni. Nagyon passzol egymáshoz a személyiségünk, az értékrendünk, és minden egyéb is:). Igazi Lelki társak vagyunk, legyen ez akármilyen nyálas🤣 az se érdekel.
Mi Rég túl vagyunk a kapcsolat elején de még mindig az van, hogy imádunk együtt lenni:)❤️ És nap közben amíg dolgozunk ki itt, ki ott, hiányzunk egymásnak.
12,5 éve vagyunk együtt, 11éve házasok.:)
21-es vagyok, párom F45, en 49N.
23. Na persze a fanyalgó irigységednek akkora varázsereje van, hogy majd a valaszolók 10-13 éves párkapcsolatai hirtelen tönkre mennek, csak mert te irigyled.
Nem sajnállak.
Egyszer hatalmas lánggal imádom, másszor tiszta szivemből gyűlölöm.
És ez igy folyamatosan váltakozik.
A korábbi srácokkal meg csak annyit éreztem hogy szerelmesen kinlódok az miatt, mikor csal meg vagy hagy el.(mártírszerelmes voltam vagy lábtörlő)
Életem első barátai mellett meg csak azt ereztem hogy boldog vagyok es elvagyunk, semmilyen egyén érzelmeim (repkedés, ragaszkodás kotodes, féltekenység birtoklás)nem voltak, nem is ismertem ezeket az érzelmeket egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!