Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagy a párodba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy a párodba?

Figyelt kérdés

Mit érzel iránta pontosan? Mennyi ideje vagytok együtt? Mennyire stabilak az érzelmeid iránta?

Nekem állandóan hiányzik, függő vagyok. Persze nem akadályoz a napi feladataim elvégzésében ez, de minden alkalommal hiányzik. Ha ott van mellettem, akkor is el tud fogni az érzés, hogy hiányzik. Nem tudok vele betelni. És senki iránt nem éreztem ezt ennyi idő után is. Egy éve vagyunk együtt, de egyre jobban szeretem. Pedig látom a hibáit is, de valahogy ezek eltörpülnek. Sokkal elnézőbb vagyok vele, mint bárkivel voltam valaha. És néha nem értem, hogy mi történik velem.

2022. dec. 11. 19:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, nő
2022. dec. 11. 21:49
 12/27 anonim ***** válasza:
Ja és 27 vagyok :D
2022. dec. 11. 21:49
 13/27 A kérdező kommentje:
Én sem halok bele, ha nincs velem. De hiányzik nagyon. És igen, néha idegesít is, de végig olyan ragaszkodás van bennem, mint még senki iránt. És ennyire biztosan még nem is éreztem, hogy tőle szeretnék gyereket. Mindig volt valami kifogásom, ami miatt fel sem merült a gyerekvállalás a kapcsolataimban.
2022. dec. 11. 22:06
 14/27 anonim ***** válasza:
58%

Én nagyon szerelmes vagyok a páromba. Nincs bennem ez a "nincs velem, akkor hiányzik" érzés, de talán csak azért, mert nagyon kevés időt töltünk külön egymástól, olyankor könnyű feltalálni magam. (Beleélem magam a munkába, vagy egy baráti találkozóba.)

Nem tudom leírni, hogy pontosan mit érzek iránta, egy mély szeretetet, rajongást, azt kívánom, sokáig maradjunk ilyen szerelmesek, mert ő tökéletes számomra (a hibáival együtt), és még sosem voltam ilyen biztos sem a saját, sem a párom érzéseiben, ez pedig, ami köztünk van, egy csoda.

28L, 1 éve és 3 hónapja együtt (:D)

2022. dec. 11. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:

9# 21/L

8-as válaszoló voltam.

2022. dec. 12. 00:41
 16/27 anonim ***** válasza:

Persze, hogy az vagyok.

Egy éve vagyunk együtt, de nála tényleg azt éreztem már az elejétől fogva, hogy vele tökéletes az összhang.

2022. dec. 12. 12:32
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Illúzióromboló leszek, de térjünk vissza a lángoló szerelemre 1-2 gyerek, pár plusz kiló, kimerültség, netán anyagi gondok,libidó csökkenés stb. után. Mikor csak annyi az élet, hogy élvezzük valakivel egymás társaságát, akivel egy hullámhosszon vagyunk és kb semmire nincs gondunk, nem nehéz szerelmesnek maradni :)
2022. dec. 16. 21:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Biztos van, akinek könnyű. De mindenkinek megvan a saját problémája. Főleg manapság. Én most nem megyek bele az enyémekbe. Páromnak is van. Szerintem keveseknek adatik meg az a gondtalanság, amire utalsz, hiába nincs gyereke egy párnak. Viszont akinek gondot jelent egy gyerek és a vele járó stresszt hangsúlyosabbnak látja, mint a boldogságot, amit ad, az inkább ne is vállaljon gyereket.
2022. dec. 16. 21:44
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
#18 Ha nincs gyereke egy párnak (feltételezem ebből is és a komment többi részéből is, hogy neked sincs), akkor nem is tudod miről beszélsz, hogy mekkora mélypontokat tud okozni a rengeteg stressz, kialvatlanság, konfliktusforrás. Senki nem mondta egy szóval sem, hogy minden nehézség ellenére nem érné meg gyereket vállalni, ezt eléggé kiforgattad. Azt mondtam, hogy az igazi nehézség valahol itt kezdődik,és tart jó pár éven át, míg felnevelsz egy gyereket, közben jönnek a betegségek, halálesetek, egyèb kilátástalanság, bármi... ha itt is megmarad egy ilyen helyzetben a szerelem, AZ az IGAZI szerelem, mert bajban ismerszik meg az ember, nem a tündibündi rózsaszín pillecukor felhőkön 1 év után...Aki azt hiszi, hogy abban az állapotban fog leélni egy életet valakivel, ahogy a kapcsolatuk első éve eltelt, az eléggé álomvilágban él....
2022. dec. 16. 21:57
 20/27 A kérdező kommentje:
Betegségek, halálesetek így is jönnek. Ez az élet. Kialvatlanság munka miatt is lehet. És millió egyéb ok miatt. A többivel egyetértek. Arra céloztam, hogy nehézségek, megpróbáltatások, kortól és családi állapottól, sőt még a párkapcsolat hosszától is függetlenül érik az embert. Tehát ez annyira nem mérvadó. Attól, hogy valaki szerelmes, nem feltétlenül kell álomvilágban élnie.
2022. dec. 16. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!