Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ezt miért csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Személyesen minden szuper, neten meg alig van válasz!
2022. dec. 11. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Tehát a férfi aki nem ír neked de valójában nagyon is érdeklődik irántad, valahogy ilyen életet élhet:

Minden áldott nap késésben van, felkel, gyorsan elkészül és megy dolgozni, kocsival vagy gyalog, tehát közben nem tud írni. Munkában nincs szünete, ebédelni sem tud. Hazaúton szintén nem ír, mert vezet vagy sétál. Gyorsan eszik valamit, zuhanyzik és elalszik. Hétvégén meg digitális detoxot tart mindig.

HIIIHEEETŐŐŐ!

2022. dec. 11. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Akkor leírom pl az én napom, mint homlokzatszerelő, ahol dolgozni is kell:

-6kor indulunk, én vezetek.

-Érkezés 6:40 körül, öltözés, reggeli.

-7-12ig munka, igen, munka, nem ülök a gép előtt és csak akkor csinálok valamit ha arra jön a főnök.

-12-12:30 ebéd szünet. Kajálsz, nehéz fizikai munka, nem egy kis vacak 1 perces szendvicset fogsz bedobni.

-12:30tól 18ig munka.

-18tól öltözés, indulás haza, szintén én vezetek. Útközben bolt.

-19-19:30 körül otthon.

-19:30tól zuhany, főzés, vacsi. Közben lehet telefonálni, de pötyögni érdekes lenne.

Ott tartunk, hogy kb 21 óra és még semmit nem csináltam a kötelező dolgokon kívül.

Azt nem is említem, hogy fáradt vagyok. Mert itt sokan nem tudják mit jelent az, mert az csak egy kifogás.

2022. dec. 11. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélek, hogy sokaknak ennél is szarabb napjaik vannak.
2022. dec. 11. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

a kérdésed durván általánosító, és ezért torzít.

neked nem a férfiakat kell erről megkérdezned, hanem azt az egyet, akivel gondod van.

2022. dec. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!