Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti mit szerettek;...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mit szerettek; Nők, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Milyen apró trükkök, praktikák vannak, amivel egy párkapcsolatban meg lehet tartani a férfit? Tudom, hogy ha szeret akkor marad stb... De például vannak alap dolgok, hogy a nő figyel magára, higienia és egyéb. De ezen kívül szerintem fontos, hogy mosolyogjon egy nő, lehessen vele beszélgetni... Mik vannak még? Amivel biztosan fenntartom a párom érdeklődését? Én például személy szerint szeretem egy-két új fehérneművel meglepni, vagy egy kis erotikus sms-el...
2016. máj. 29. 21:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Főleg felnőttek válaszát várnám. 25-40-es korosztály. De azért a többire is kíváncsi vagyok. :-) Köszönöm szépen!
2016. máj. 29. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Igyekszem tartani a határokat, rugalmasnak lenni és meglepetéseket okozni, a kedvében járni és összetartani, szerintem a jó párkapcsolat titka az értelmes kommunikáció, minden helyzetben.
2016. máj. 29. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Azzal, hogy pl. nem játszod meg magad, önmagadat adod és nem élsz trükkökkel és női praktikákkal.

A pasik utálják, ha nem vagy őszinte és játszmázol.

A pasik még szeretik, ha nyílt és őszinte vagy, ha kimondod azt, amire gondolsz és nem nekik kell kitalálni a dolgokat - úgysem fogják kitalálni.

Legyél vele figyelmes, beszélgess vele sokat, adj a külsődre, ne legyél házisárkány, szervezzetek közös programokat, főzzél finomakat neki, lepd meg apró figyelmességekkel - itt nem boltban kapható ajándékokra kell csak gondolni (pl. ha látod, hogy fáradt, akkor nem nyüstölöd, hanem hagyod pihenni és nem szekálgatod a butaságaiddal).

Nézzetek együtt párkapcsolattal kapcsolatos videókat, hogy megértsétek, hogy mi a különbség a nő és a férfi között.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

2016. máj. 29. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan fiatalabb vagyok, de mivel írtad, hogy a többiek válasza is érdekel :).

Őszinteség mindenek előtt. Én is elmondom a problémáimat és csöndben, nyugodtan végigbeszéljük, ahogy én is igénylem, ha kell, picit kiprovokálom, hogy elmondja, velem mi a baj, és amiben tudok, változom. Figyelek az igényeire, sokszor dicsérem, ha kritizálom, akkor is finoman, minden él nélkül. Ezzel kellemes légkört lehet teremteni, mindenki szívesebben jár oda, ahol dicsérik. :)

Meg szoktam kérdezni, minek örülne rajtam. Pl. befestettem a hajam, mert szerette volna és nekem is jobban tetszik így.

Apró meglepetések, aminek örülni.

Volt, hogy vittem ennivalót a munkahelyére.

Elmentem vele a Warcraft filmre, pedig a hátam közepére sem kívántam, de örömöt akartam okozni.

Meglepem néha egy programmal, hogy változatosabbak legyenek a hétköznapok.

Szerintem az ilyen apró gesztusok nagyon sokat számítanak. Ezzel lehet egy olyan légkört teremteni, ahol az ember jól érzi magát.

2016. máj. 29. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Például úgy, hogy félreteszek minden trükköt és praktikát. (Ez egyedül a szexben megengedett a kapcsolatunkban, minden másban az őszinteség és nyíltság, a játszmamentesség az alap.)

Férfiak és nők számára is legfontosabb a kapcsolatban az érzelmi biztonság. Mindenki arra vágyik, hogy

-Fogadják el olyannak, amilyen, a hibáival együtt - ne minősítsék, sértegessék a tulajdonságai miatt, ha valamiben csiszolódni kell, akkor azt finoman és higgadtan lehet jelezni.

-Egyértelmű, teljesíthető igények a másik fél részéről, mert ha tudom, hogy mire van szüksége a másiknak, akkor tudom teljesíteni. És fontos a visszajelzés, hogy amit nyújtok, az a másiknak jó és elég. Sok-sok visszacsatolás, pozitív megerősítés.

-Ismerjék el az igényeim, érzéseim, a másik fél ne minősítsen miattuk, hanem vegye figyelembe és működjön velem együtt, hogy mindkettőnknek jó legyen.

-Konfliktushelyzetben játszmázás nélküli megbeszélés, egymás igényeinek tiszteletben tartásával.

-Hogy érezzem, hogy a másik számára fontos, hogy én jól érezzem magam, azáltal, hogy rendszeresen igyekszik a kedvembe járni (olyan módon, ahogy nekem jó), és a nehézségek feloldásában partner.

Azt írtam, amire én vágyom a kapcsolatomban, és ugyanezt nyújtom is a társamnak. Az eddigiek alapján nagyon jól működik.

2016. máj. 30. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sehogy sem csinálom. Harcoljon a férfi. Baromira elegem van belőle, hogy folyton csak a nők törik magukat, egy férfi miért nem kérdezi meg sosem, hogy mit tegyen hogy megtartsa a nőt? Ő azt hiszi, ha szenvedett két percet, hogy megszerezze akkor utána már övé a világ örökre vagy amíg meg nem unja.
2016. máj. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!