Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ezt miért csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Személyesen minden szuper, neten meg alig van válasz!
2022. dec. 11. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok, akik nem szeretnek chatelni, aztán meg élőben beszédesebbek.
2022. dec. 11. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Pont ti nem válaszoltok senkinek soha.
2022. dec. 11. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Pl én is utálok írásban beszélgetni.
2022. dec. 11. 18:59
 4/14 A kérdező kommentje:
De miért tűntök el a neten, ha élőben meg nincs erre utaló jel?
2022. dec. 11. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pl reggel 6tól este 6ig dolgozom, hazaesem 7re. Zuhany, főzés, vacsi és máris 8-fél 9. Kicsit netezek, aztán alszok. Így nehéz folyton irogatni.
2022. dec. 11. 19:02
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

Mert lehet a másik csajjal van olyankor és nem tud írni.

Viccen kívül, aki eddig odavolt értem, az mindig hamar visszaírt (értsd 1-2 órán belül). Vagy napjában többször felhív. Sosem volt kifogás a munka vagy bármi. Aki ezzel takarózik, azt nem érdekled igazán.

2022. dec. 11. 19:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka lehet, mondjuk nemrég pont húgom mesélte, hogy randik alatt minden csodás volt, amúgy meg nem nagyon kereste. Kiderült, hogy más iránt jobban érdeklődött a srác.

Persze, benne lehet a pakliban, hogy elfoglalt..

2022. dec. 11. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert telibe szar téged. Aki akar, az ír, sokat. Akkor is, ha nem egy írogatós típus. Minden munkahelyen van szünet, mobilnete meg mindenkinek van, akinek nincs, az telefonáljon vagy írjon smst.
2022. dec. 11. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Ahha, van szünet. Délben, egy fél óra. Ahol kajálni is kell. Tudsz írni, vagy 5 percig.

Vagy itt mindenkinek ilyen szuper laza a munkahelye? Aztán csodálkoznak, hogy fizu meg semmi.

2022. dec. 11. 19:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 Én eddig bármilyen irodai munka voltam, mindig volt óránként 10 perc szünet, meg fél óra ebédszünet. De oké az adott illető nem irodában van. Akkor ebédszünetben 5 percig írjon, jól mondod :D Ha ennyit nem ér meg neki a lány, akkor ne is hülyítse.
2022. dec. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!