Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, nők! Van itt valaki aki eltudja nyomni, fojtani az erzeseit? Hogy csinaljatok?
Figyelt kérdés
Viszonzatlan szerelemrol lenne szó..2019. okt. 27. 13:32
1/13 anonim válasza:
Én nem tudtam soha, de ezt soha nem is tartottam megoldásnak. Aki iránt éreztem valamit és tudtam, hogy nem lehet vele semmi, azt kizártam az életemből arra az időre, amíg lezárom magamban a dolgot és az összes lehetséges helyzetben elkerültem.
2/13 anonim válasza:
Ha biztos, hogy viszonzatlan, akkor kerülöm az illetőt és idővel elmúlik. De amíg van esély a viszonzásra, addig keresem a társaságát.
3/13 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen nekem, akkor belemerultem a hobbik, baratokba, kerultem a tarsasagat, probaltam masokkal
Ismerkedni. Sztem elnyomni nem lehet, csak hagyni az időnek, hogy tegye a dolgat.
4/13 anonim válasza:
A viszonzatlan dolognál el sem kell fojtani. Ott nem érdekel tovább, elmúlik.
5/13 anonim válasza:
Idővel elmúlik. Addig fekszem az ágyon, és sírok, mint egy kislány.
6/13 anonim válasza:
Az első ilyen viszonzatlan szerelemnél megtanulja az ember, hogy saját magának okoz károkat ha nem zárja le azonnal és véglegesen a történetet. Évekig is eltarthat a gyászmunka ha nem kerülöd el, beszélgettek, netán valamiféle kapcsolat is van köztetek.
7/13 anonim válasza:
Ha lehet ne zárkózz be mint én. Mármint érzelmileg. Ez sokat árthat a pszichédnek. Általában úgy szünt meg hogy nem találkoztam vele,nem nézegettem róla képeket. De még mindig érzek iránta valamit csak már nem szenvedek tőle meg nem erős. De a legrosszabb ha tönkreteszed magadat,úgy mint én tettem. Te ne kövesd el ezt a hibát.
8/13 anonim válasza:
Baromi egyszerű: 12 órás folyamatos műszak mellett levelezőn főiskolára kell járni és végezni otthon a házimunkát. Garantáltan nem lesz időd és energiád arra, hogy viszonzatlan szerelmen keseregj, el is fog múlni az érzés igen hamar. Nekem működik, már évek óta nincs bajom semmiféle érzelemmel, mert vagy ki sem alakul bennem, vagy pár perc után van más, amivel foglalkoznom kell.
9/13 anonim válasza:
Úgy hogy introvertalt vagyok, nem szeretem a tarsasagot, igy konnyebben tudok elrejteni...
Sztorit nem irod le privatban?
10/13 anonim válasza:
Elfojtani nem lehet,meg kell várni,hogy az idő megoldja.Keressél magadnak elfoglaltságot,hogy kevesebbet gondolj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!