Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők nektek mennyire jön be ha egy pasi szerelmes levelet ír nektek, vagy rímbe szedni az érzéseit?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 23:44
2/9 anonim válasza:
Az ilyen romantikus lelkületű lányoknak mint én nagyon.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép gesztus, én örülnék neki.
4/9 anonim válasza:
Ne.... Csak rímbe ne, ha csak nincsenek valós képességeid.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a habos babos máz. Ha szeret mutassa ki ne szavakkal próbáljon elvarázsolni. Nekem sokkal többet ér (ha már szavak) egy mély őszinte beszélgetés vagy egy jó hangulatú kirándulás. Én a verseket meg egyéb nagy szóbeli gesztusokat műnek érzem. Ahogy az egyik kolléga szokta mondani a papír mindent el bír. Ha tettekkel alá van támasztva ha érzem hogy figyel rám hogy keresi a társaságom keresi hogy mivel segíthet mivel okozhat örömöt az sokkal többet ér mintha három oldalon át taglalja milyen csúcs szuper vagyok. De mindenki más miatt érzi szeretettnek magát.
6/9 anonim válasza:
Soha, de soha ne csinálj ilyet! A nőket kifejezetten taszítják az olyan romantikus dolgok, mint a szerelmes levelek vagy versek. Még ha egyébként tetszenél neki, akkor is rossz pontot szerzel nála ezzel.
7/9 anonim válasza:
Ha eléggé mély a kapcsolatunk, akkor semmi gond vele. Ha egyszer látott messziről és már arról ömleng, hogy nincs nálam szebb virágszál a mezőn és a szemem olyan, mint az esthajnalcsillag, az inkább taszító.
8/9 anonim válasza:
Párom költő, rengeteg verse született rólam is. Szerintem romantikus
9/9 anonim válasza:
7-essel egyetértek. Ha komoly a kapcsolatunk ÉS olyan típusú férfi, akinek van egy művészi érzéke és szívből jön ez neki, és a vers is mentes a sallangoktól és a folyékony giccstől, akkor akár jól is elsülhet. De az esetek 99%-ban taszító. Főleg, ha alig ismer és hát valljuk be, nem egy József Attila-szintű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!