Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Nők nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők nektek mennyire jön be ha egy pasi szerelmes levelet ír nektek, vagy rímbe szedni az érzéseit?

Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nekem bejönne.
2019. júl. 8. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen romantikus lelkületű lányoknak mint én nagyon.
2019. júl. 8. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nagyon szép gesztus, én örülnék neki.
2019. júl. 9. 01:07
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Ne.... Csak rímbe ne, ha csak nincsenek valós képességeid.
2019. júl. 9. 01:27
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem tetszik a habos babos máz. Ha szeret mutassa ki ne szavakkal próbáljon elvarázsolni. Nekem sokkal többet ér (ha már szavak) egy mély őszinte beszélgetés vagy egy jó hangulatú kirándulás. Én a verseket meg egyéb nagy szóbeli gesztusokat műnek érzem. Ahogy az egyik kolléga szokta mondani a papír mindent el bír. Ha tettekkel alá van támasztva ha érzem hogy figyel rám hogy keresi a társaságom keresi hogy mivel segíthet mivel okozhat örömöt az sokkal többet ér mintha három oldalon át taglalja milyen csúcs szuper vagyok. De mindenki más miatt érzi szeretettnek magát.
2019. júl. 9. 05:59
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Soha, de soha ne csinálj ilyet! A nőket kifejezetten taszítják az olyan romantikus dolgok, mint a szerelmes levelek vagy versek. Még ha egyébként tetszenél neki, akkor is rossz pontot szerzel nála ezzel.
2019. júl. 9. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha eléggé mély a kapcsolatunk, akkor semmi gond vele. Ha egyszer látott messziről és már arról ömleng, hogy nincs nálam szebb virágszál a mezőn és a szemem olyan, mint az esthajnalcsillag, az inkább taszító.
2019. júl. 9. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Párom költő, rengeteg verse született rólam is. Szerintem romantikus
2019. júl. 9. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
7-essel egyetértek. Ha komoly a kapcsolatunk ÉS olyan típusú férfi, akinek van egy művészi érzéke és szívből jön ez neki, és a vers is mentes a sallangoktól és a folyékony giccstől, akkor akár jól is elsülhet. De az esetek 99%-ban taszító. Főleg, ha alig ismer és hát valljuk be, nem egy József Attila-szintű...
2019. júl. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!