Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő is szerelmes volt belém? (21/L)
Két éve találkoztam egy fiúval, egy közös barát(nő)n keresztül. Nekem akkor nem volt párkapcsolatom és a fiú sem volt semmilyen kapcsolatban. Előszörre eléggé unszimpatikusak voltunk egymásnak, de utána kb fél évnyi ismeretség után már barátok voltunk, de nem több. Közben a srác találkozott egy másik csajjal, aki neki nagyon tetszett.
Rá egy félévre (a nyár elején) ültünk egy gyorsétterembem és nekem akkor tetszett meg, azon az alkalmon, 1 teljes évnyi ismeretség után. Kb. 30 perc után ő megkérdezte, hogy megcsókolhat-e és mondtam neki, hogy igen. Onnantól folyamatosan csókolgattuk egymást, megbeszéltük, hogy nála alszom azon az éjszaka. Azt tudni kell a srácról, hogy addig csak 1 lánnyal feküdt le, akivel elvesztette anno.
Mikor azon az éjszakán nála aludtam kb. könyörgött, hogy feküdjek le vele, de nekem hiába tetszett már akkor nagyon de nagyon, nem feküdtem le vele. Ennek oka az volt, hogy egyrészt akkor még szűz voltam és féltem, a másik, pedig, hogy előttem egy barátnőmnek is tetszett a srác és így nem mentem bele. Viszont orálisan megtörtént és a srác nagyon élvezte. Azután egy csomószor megkérdezte, hogy lesz.pom-e, mivel én mindig megtettem érte, mert szerelmes lettem belé.
A srác imádta minden egyes percét élvezte, és azt mondta, hogy velem volt neki addig a legjobb az orál. Mikor én már nagyon szerelmes voltam bele, ő az orrom előtt egy másik lánnyal kavart, nekem így összetörte a szívemet. Ebből az jött le, hogy nem szeretett. (?) Viszont amikor egy évvel utána találkoztam a sráccal (rögtön utána nem akartam/bírtam látni, hogy "megcsalt") szerelmes ugyan már nem voltam bele, de még mindig tetszett. Egyből rám is írt utána, hogy nem fekszünk-e le, mire én egy kis győzködés után írtam, hogy DE,de ő megint lemondta. (Nem szivatásból, hanem mert megtetszett neki valaki más.)
Kérdésem: vajon én is tetszettem neki? Vajon ő is volt szerelmes belém, vagy "csak" vonzódott hozzám/tetszettem neki?
Válaszokat előre is köszönöm!
Fuuu :( ez eleg rossz erzes lehet
De elegge ugy hangzik mint aki csak kihasznalt.. Szerintem szuntesd meg vele a kapcsolatot es tobbet ne fekudj le vele meg semmi. Ezzel azt latja csak hogy barmikor megkaphat teged egy csettintesre. Nem jó.
Ment a tiltás, utolsó, inkább menj már el aludni vagy valahova nagyon messzire innen.
A többieknek köszönöm, de amúgy nem túl meggyőző, mert a fiú többször is mondott olyat amitől elhittem, hogy nem csak szimplán bejövök neki, hanem lehet picit több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!