Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes és egyben értetlen fiúbaráttal mit tudnék kezdeni?
Küldd el neki:
Nem olvastam vegig. Addig birtam h megint fel akar jonni hozzad.
Ne talakozz, ne facebookozz vele egyaltalan. Kinzod ot es magadnak is kellemetlenseget okozol.
A ne talalkozz nem azt jelenti, higy ritkan. A ne irj neki nem azt jelenti, hogy csak boldog karacsonyt kivansz neki. Nem, nulla, zero. Ezt jelenti. Csinald ezt, kulonben meg fogod szivni. O azt hiszi hitegeted. Erre ne vagd ra, hogy te nem, mert nem rolad beszelek hanem az o erzeseirol. Ha folyton nemet mondasz neki abbol o a nemet meg se hallja, csak azt erzi h hozzaszolsz. Keruld ot amennyire tudod, ne valaszolj az uzeneteire se. Ha nem igy teszel be fog gorombulni es csunyan fog veled banni. Ezt ne provokald ki.
Aki szerelmes beled azzal nem lehet baratkozni. Nem tudod azt megcsinalni, h ebbol a kapcsolatbol csak a szamodra hasznos dolgot szeded ki. Engedd el ot.
Nem, nem lépett felnőtt korba (max felnőtt életkorba).
Sajnos te sem, hogy 356743 oldalon nyavajogsz az egész miatt. Küld a fenébe, és ne törődj vele, hogy miért nem fogja fel. Neki teszel jót, mert minden apró diplomatikus megfogalmazást csak kiskapunak fog vélni.
Az előbb leírtam neki, hogy felejtse el a holnapot. Azt írta, hogy ha múltkor sem buktam le miatta, akkor most mitől félek. Leírtam neki, hogy nem járkálhat be ide, megegyeztem valamiben a szobatársam szüleivel, egyszer megszegtem, nem fogok ebből rendszert csinálni. Ha meg bohóckodásból eltöri a galériának a korlátját húzódzkodás közben, akkor nekem kell magyarázkodni. A legjobb barátnőm is itt lakik Budapesten, őt se hoztam ide egyszer sem, ő megértette, hogy nem lesz pizsipartizás.
Amikor itt volt és felszállt a villamosra, akkor azt mondta hogy gondolkodjak rajta, és akkor is elmondtam, hogy nincs min gondolkodni. Most is leírtam neki, hogy amúgy sincs értelme a holnapnak, hogy azt várja tőlem, hogy lemondjam a szaktársamat (akivel akár nagyon jó barátok is lehetnénk és nem hülye, nyilván nem veszi be, hogy az utolsó pillanatban jött valami közbe), aztán ugyanaz történik meg mint a múltkor, hogy három, majdnem négy órán át mondogatom neki, hogy de én még az exem szeretem, nem tudok így mással kapcsolatba kezdeni. Állítása szerint csak szeretne egy kicsit velem lenni az új év előtt, mert a szilvesztert külön töltjük, korábban meg nem nagyon találkozunk.
Mond meg neki megegyszer utoljara, hogy nem akarsz vele talalkozni, nem akarsz vele jarni.
Ha nem hasznal, tiltas.
Mondjuk ilyen eroszakos nyomulas utan mar reg tiltottam volna.
"Leírtam neki, hogy nem járkálhat be ide"
Nem! Nem jo! Tenyleg nem erted, amit tobben is irtak?
Ebbol csak annyit vesz le, hogy te szeretned, csak a korulmenyek nem jok.
Azt ird meg neki, hogy TE NEM akarsz vele talalkozni, es TE NEM akarsz vele jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!