Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veled álmodik valaki jelentheti azt, h szerelmes beléd?
1# voltam, sokszor álmodtam exem apjával, férfiként, sokat ártott nekem, akkor most szeretem vagy mi? :'D.. ez kb ugyan az.
Ki nem állhatom azt az embert. Ettől függetlenül volt hogy exemmel is sokat álmodtam, bár tény, őt talán mindig is vissza akartam volna kapni, de ő nem fog visszajönni hozzám.
Szerintem ez inkább úgy műkődik, hogy amin sokat kattogsz, az előfordulhat, hogy az álmodban is megjelenik, magyarul ott sem hagy "nyugodni".
Én észrevettem, hogy ha valami nagyon foglalkoztat, akkor azzal sokszor álmodom. Na most ez lehet akár vizsga, ami miatt sokat stresszelsz, egy ember, aki pokollá teszi az életed, vagy egy olyan ember, akire azért gondolsz sokat, mert vonzódsz hozzá...
Szóval álmodhatott veled akár azért is, mert sokat jársz a fejében, de nem biztos.
Nem.
Én valamelyik nap a volt párommal pozitív töltetű álmot álmodtam aki a kapcsolat alatt folyton alázott, a végén meg is ütött.
Pedig utálom mint a sz*rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!