Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak, nők! Van itt valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, nők! Van itt valaki aki eltudja nyomni, fojtani az erzeseit? Hogy csinaljatok?

Figyelt kérdés
Viszonzatlan szerelemrol lenne szó..
2019. okt. 27. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem gondolni rá, elfelejteni, az egyéb feladatokkal foglalkozni.
2019. okt. 27. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom sem elnyomni vagy nem gondolni rá. Hosszú idő után felfogtam, hogy csak játszott velem és ez nekem így nem jó. De azért gondolok rá és ha ő normálisan megkeresne, akkor nem fordítanék hátat, de én már nem teszek a dologért semmit. Passzív vagyok. Ettől függetlenül gyakran gondolok rá, annak ellenére, hogy van munkám bőven és gyerekem is van, akivel foglalkozom. Néha álmodozom kicsit, de jó lenne, ha....

Nekem nem jön be az, hogy letiltom, nem nézek rá a fotójára. Nem így működöm. Bízom az időben, hogy jobb lesz, könnyebb lesz, nem fog fájni többet. Elfogadom, hogy "rossz" emberbe szerettem bele, aki velem nem volt korrekt. Fájdalmas, de nem tudok hazudni magamnak, hogy közömbös számomra. Egyszer minden elmúlik, megváltozik. Az idő segít. Mindenkinek.

2019. okt. 27. 15:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszonzatlan akkro megette a fene, az egésznek nincs értelme, annak sincs , hogy akárcsak egy percig is vele foglalkozz.

Magaddal kell törődnöd, olyan dolgokat tenni ami örömöt okoz, ami kikapcsol.

Egy barátnővel vagy kedves rokonnal elmenni fél napig vásárolgatni, mozi, ebéd, vagy egyik nap elmennei masszőrhöz, kozmetikus, szoli, fodrász, kicsit magaddal foglalkozni.

kipróbálhatsz új ételeket, italokat készíteni, belekezdeni sorozatokba, vagy ha nem szereted a munkádat akkor el lehet menni egy új okj-s tanfolyamra...

vagy akár éppen spórolhatsz is.

Ha nincs senkid akkro van időd arra is, hogy elintézd a papírügyeidet, ha kell elmenni orvoshoz, vérvétel egy tüdőszűrés akármi.

2019. okt. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!